Nämä trendit vallitsevat nyt sisustus- ja maisemasuunnittelussa: Se on ikuinen toive kaikilla"

Sisustus- ja maisemasuunnittelijoiden täsmävinkit: Näin teet kodista ja pihasta kesäisen 9:47
Katso videolta, mitä korona teki sisustussuunnittelija Seija Strandin ja maisemasuunnittelija Helga Andersson-Brantbergin töille.

Sisustussuunnittelija Seija Strand ja maisemasuunnittelija Helga Andersson-Brantberg kertoivat Huomenta Suomessa, mitkä trendit vallitsevat tällä hetkellä. 

Sisustussuunnittelija Seija Strand ja maisemasuunnittelija Helga Andersson-Brantberg vierailivat Huomenta Suomessa 11. kesäkuuta. Molemmat ovat mukana Kotoisa-ohjelmassa, joka on hyväntuulinen remontointi- ja sisustusohjelma. Siinä uudistetaan niin suomalaisten koteja, vapaa-ajan asuntoja kuin niiden pihojakin.

Strandin mukaan ihmisten remontointitoiveissa korostuu tällä hetkellä kotoisuus. 

– Se, että koti on koti. Vaikka tehtäisiin kuinka kalliilla tai pienemmällä budjetilla, niin se saa olla koti ja kodinomaisuus saa näkyä. Toiminallisuus nousee myös, mikä on sydäntäni lähellä. Asioiden täytyy toimia, jotta ne voivat näyttää visuaalisesti kauniilta. Nyt on menossa myös sellainen sekamelska sisustuksessa, vähän kaikki käy. Trendi on se ihminen itse siellä kodissa, Strand kertoi. 

Lue myös:

Andresson-Brantbergin mukaan avainsana joka ikisessä pihassa on tänä päivänä helppohoitoisuus. 

– Ihmiset eivät jaksa ja ei ole aikaa panostaa pihanhoitoon. Moni luulee, että pihanlaittaminen on kertaostos, mutta se on oikeastaan aika pitkä prosessi. Vaatii ison työn, vaikka piha on helppohoitoinen. Se on ikuinen toive kaikilla. Yksittäinen toive on poreamme ja lasitukset, Andersson-Brantberg kertoi.

Katso videolta, mitä korona teki sisustussuunnitelija Seija Strandin ja maisemasuunnittelija Helga Andersson-Brantbergin töille.

 

 

Lue myös:

    Uusimmat