Nämä ominaisuudet naisessa sytyttävät miehen

Tutkimuksissa ympäri maailmaa on selvinnyt, mitä piirteitä miehet pitävät naisissa viehättävimpinä.

Aberdeenyliopistossa tehdyssä tutkimuksessa todettiin, että matalaääniset naiset vetoavat miehiin. Miehet muistavat tutkimuksen mukaan paremmin naiset, joilla on matala ääni, kuin naiset, joilla on korkea ääni.

Rochesterinyliopistossa tehdyn tutkimuksen mukaan miehiä viehättävät erityisesti punaisiin pukeutuneet naiset. Punainen väri saa helposti miehen kiinnittämään huomionsa naiseen kuin punainen liina härkätaistelussa. Tutkimuksen mukaan punainen väri saa miehen myös tuntemaan itsensä helpommin rakastuneeksi.

Manhesterinyliopiston teettämässä tutkimuksessa selvisi, että miehiä viehättävät erityisen paljon myös muhkeat huulet. Samankaltaisen positiivisen reaktion miehissä sai aikaan myös huulipunan käyttö.

–Kun naisilla oli huulipunaa, miehet tuijottivat huulia keskimäärin seitsemän sekuntia. Silmien ja hiusten katseluun miehet käyttivät molempiin alle sekunnin, Manchesterin yliopiston edustaja kertoo.

Australialaisyliopiston tutkimuksen mukaan miehet pitävät tärkeimpänä tekijänä naisen viehättävyyttä arvioidessaan tämän käsien pituutta. Tutkimuksessa selvisi, että miehet kiinnostuvat helpommin naisista, joilla on pitkät kädet, kuin naisista, joilla on pitkät sääret.

MTV3/Helmi

Lähde: Stylist.co.uk

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat