Nämä maailmantähdet ovat kärsineet masennuksesta

Masennus on hyvin yleinen sairaus, johon kuka thansa voi sairastua - ikään tai asemaan katsomatta.

Useat maailmantähdet ovat vuosien varrella paljastaneet kärsineensä masennuksesta.

Ellen DeGeneres

Sen jälkeen kun talk-show-juontaja Ellen DeGeneres nousi suuren yleisön tietoisuuteen vuonna 1997, ajautui hän kolme vuotta kestäneeseen masennuskierteeseen. Suosion myötä kasvaneet paineet vaikuttivat myös juontajan parisuhteeseen Anne Hechen kanssa. Nykyään DeGeneres on onnellisesti naimisissa pitkäaikaisen tyttöystävänsä, Portia de Rossin kanssa.

Halle Berry

Oscar-palkittu näyttelijä Halle Berry kärsi epäonnistuneiden avioliittojensa jälkeen masennuksesta. Berry yritti jopa itsemurhaa epätoivoisimpina hetkinään. Sittemmin näyttelijätär on kertonut tulleensa epätoivon hetkillä toisiin aatoksiin ymmärrettyään, kuinka itsekäs teko oman henkensä riistäminen loppuen lopuksi olisi. Tätä nykyä Berry on oppinut käsittelemään asioita paremmin ja muistelee kauhulla tunteita, jotka toistuva hylkääminen hänessä herätti.

Barbara Bush

Yhdysvaltain presidentin George H. W. Bushin vaimo Barbara Bush kärsi aikoinaan huomattavista hormonaalisista muutoksista kehossaan. Vaikean menopaussin vuoksi vanhemman Bushin vaimo masentui. Barbara Bush on paljastanut harkinneensa jopa tahallisen kolarin ajamista toiveenaan päättää päivänsä.

Jim Carrey

Koomikko Jim Carrey on kärsinyt masennuksesta vuosia. Miehen mielenterveysongelmien on kerrottu vaikuttaneen myös hänen avioeronsa taustalla. Mies erosi taannoin Jenny McCarthysta.

Lady Gaga

Lady Gaga on puhunut avoimesti taipumuksestaan surumielisyyteen etenkin ollessaan yksin. Aallonpohjalla Gaga on kertonut käyneensä Australiassa viime toukokuussa. Tähti kertoi kuitenkin tekevänsä tätä nykyä kaikkensa arvostaakseen hyviä asioita elämässään ja ollakseen ajattelematta asioiden varjopuolia.

Sheryl Crow

Grammy-voittaja Sheryl Crow on kertonut kärsineensä nuorempana masennuksesta. Näyttelijä on kuitenkin löytänyt omat voimavaransa kurinalaisesta kuntoilusta ja meditaatiosta. Hän on kertonut elävänsä nyt, 48-vuotiaana, elämänsä parhaimpia vuosia.

Lorraine Bracco

The Sopranos-sarjassa Tony Sopranon psykoterapeuttia näytellyt Lorraine Bracco on kärsinyt masennuksesta useana ajanjaksona elämänsä aikana. Näyttelijä on sittemmin toiminut tietyn masennuslääkkeen puolestapuhujana.

Emma Thompson

Oscar-palkittu näyttelijä Emma Thompson on kertonut olevansa taipuvainen alakuloisuuteen. Näyttelijätär kertoo kärsivänsä lievästä masennuksesta. Thompson on ilmaissut julkisuudessa toiveensa siitä, että masennuksesta puhuttaisiin yhteiskunnassa avoimemmin.

MTV3/Helmi

Lähde: Third Age

Kuva: Splash, Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja