Nämä kuusi asiaa voivat tehdä sinusta seksihullun

Tiesitkö, että vesikauhu tai tietynlainen onnettomuus voi aiheuttaa piinaavaa seksuaalista yliaktiivisuutta, nymfomaniaa? Lue kuudesta erikoisesta tapauksesta, jotka ovat sattuneet naisille ympäri maailmaa.

Vaikka seksuaalista aktiivisuutta voidaan pitää hyvänä asiana, ei se aina sitä ole. Lue kuudesta naisesta, jotka ovat painineet erikoisten sattumuksien kautta saaneensa nymfomanian parissa – osa paremmalla menestyksellä kuin toiset.

1. Vesikauhu

Yksi erikoisimmasta vesikauhun aiheuttamista sivuoireista on hyperseksuaalisuus. Lue kohtalokkaan tartunnan saaneesta intialaisnaisesta, josta Helmi uutisoi jo aikaisemmin:

2. Pelikonsoli

Amanda Flowers, 24-vuotias brittinainen väittää, että Wii Fit -pelin pelaaminen tasapainolaudalla teki hänestä nymfomaanin. Flowers putosi tasapainolautansa päältä niin, että hänen hermonsa jäi puristuksiin. Tämä aiheutti nuorelle naiselle vaivan, jota lääkärit kutsuvat jatkuvaksi seksuaalisen kiihottumisen oireyhtymäksi (eng. persistent sexual arousal syndrome). Onnettomuuden jälkeen jopa pienimmät värähtelyt saavat aikaan kihelmöintiä, joka päätyy räjähtävään orgasmiin.

3. Seksiä unissaan

30-vuotias hollantilaisnainen Belle Floor on päivisin täysin normaali nainen, mutta öisin hän joutuu seksinälän valtaan. Floor kärsii seksisomniaksi kutsutusta harvinaisesta vaivasta, joka saa hänet harrastamaan seksiä unissaan ilman minkäänlaisia muistoja tapahtumasta. Siitä huolimatta, että miesten luulisi rakastavan tällaista tilaa, Floorin moni poikaystävä on päättänyt suhteen naisen vaivan takia.

4. Parkinsonin tauti

Brittinainen Vicki Dillon muuttui arasta, lasten sairaanhoitajasta ja kahden lapsen äidistä seksihulluksi saatuaan Parkinsonin taudin diagnoosin ja aloitettuaan lääkityksen sairauteensa. Lääkitys muutti naisen persoonallisuuden täysin: aikaisemmin hänellä oli ollut normaalit seksihalut, kun lääkityksen jälkeen hän herätti miehensä öisin jatkuvasti harrastamaan seksiä, alkoi rampata klubeilla iskemässä miehiä ja flirttailla vastakkaisen sukupuolen edustajille.

Dillonin nymfomania riistäytyi niin pahasti käsistä, että hänen miehensä jätti hänet – melkein. Lopulta nainen meni ammattiauttajan pakeille saadakseen apua pakonomaiseen käytökseensä. Dillonin elämästä on tehty Sex, Lies and Parkinson's -nimeä (suom. Seksiä, valheita ja Parkinsonin tauti) kantava dokumentti.

5. Raitiovaunu

Yhdysvaltalaisnainen Gloria Sykes joutui vuonna 1964 San Franciscossa raitiovaunuonnettomuuteen. Onnettomuuden jälkeen Sykesille kehittyi hänen omien sanojensa mukaan "demoninen tarve harrastaa seksiä". Hän haastoi kaupungin oikeuteen sairaudesta, joka oli pakottanut hänet harrastamaan seksiä yli sadan miehen kanssa ja pahimmillaan yli 50 kaksilahkeisen kanssa saman viikon aikana.

Oikeus katsoi Sykesin olevan oikeutettu 500 000 dollarin korvauksiin, vaikka yleinen mielipide olikin, että naisen tarina oli täyttä puppua.

6. Aivoverenvuoto

Vuonna 2005 brittinainen sai massiivisen aivoverenvuodon puutarhatöiden parissa painiessaan. Toivuttuaan aivohemorraggiasta epätodennäköisin odotuksin, hän muuttui nymfomaaniksi.

– Heräsin sairaalasta ja minua kalvoi halu harrastaa seksiä jatkuvasti kenen tahansa kanssa. Muutuin täysin toiseksi ihmiseksi, jota en tunnista vieläkään. En koe olevani sellainen ihminen, joka tapaa kadulla miehen ja kutsuu hänet kotiinsa harrastamaan seksiä, Heather Howland kertoi Daily Mail -lehden haastattelussa.

Vaikka Howland on pettänyt muutoksensa jälkeen miestään yli 50 kumppanin kanssa, aviomies pysyy tiukasti vaimonsa rinnalla ymmärtäen, että hänen halunsa eivät ole hallittavissa.


MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja