Nämä julkkikset ärsyttivät eniten vuonna 2010

Viihdemaailmassa sattui ja tapahtui tänä vuonna. Lähes jokainen superpari erosi ja monien julkkisten hyvä maine koki karvaita kolauksia.

TheFrisky.com valitsi tämän vuoden kymmenen ärsyttävintä julkkista. Kuka näistä on sinun ykkösinhokkisi?

Mel Gibson

Mel Gibsonin maine laski pohjalukemiin vuonna 2010, kun häntä syytettiin perheväkivallasta. Gibsonista tuskin jää muistiin yhtään hyvää uutista tänä vuonna.

Jesse James

Jesse James särki Sandra Bullockin sydämen pettäessään tätä. Hän ei todellakaan ole parantanut tatuoitujen naisten ja miesten mainetta tänä vuonna.

Taylor Momsen

Tiedoksi Taylor Momsenille: Maailma on kuullut jo sinun seksielämästäsi, henkilökohtaisista ongelmista ja ikävästä kielenkäytöstäsi. Etkä ole vielä edes täyttänyt 17 vuotta. Se on ärsyttävää, mutta myös häiritsevää.

Lebron James

Lebron James kuohutti urheilumaailmaa ja käänsi koko Ohion häntä vastaan vaihtaessaan joukkuetta. Lisäksi hän teki siitä vielä vuoden suurimman spektaakkelin.

Lindsay Lohan

Lindsay Lohan on paistatellut juorulehtien sivuilla, vaikka onkin viettänyt paljon aikaa vieroitushoidossa. Lähes jokainen hänen liikkeensä kirjataan ylös, vaikka ihmiset haluaisivat jo unohtaa hänet.

Kanye West

Kanye Westiä pidetään yhtenä viihdemaailman ärsyttävimmistä henkilöistä. Hän pilasi Taylor Swiftin kiitospuheen VMA-gaalassa ja luuli, että aamushown säännöt eivät koske häntä, kun hän rupesi riehumaan kesken Matt Lauerin haastattelun.

Josh Duhamel

Josh Duhamel esi suostunut laittamaan BlackBerryänsä pois vaan halusi kirjoittaa tekstiviestin loppuun. Tämän takia lentokoneen piti palata portille ja lento myöhästyi. Ärsyttävää?

Megan Fox

Megan Foxille ominainen puheripuli ei ole katkennut tänäkään vuonna. Lisäksi hän teki vielä liudan huonoja elokuvia.

Tila Tequila

Vuonna 2010 Tila Tequila väitti olevansa raskaana, valehteli yrittäneensä itsemurhaa, teki seksivideon ja teeskenteli myös olleensa kihloissa.

Ke$ha

Dollarin merkki nimessä, laululahjojen puute, tyylittömät vaatteet ja ärsyttävän tarttuvat biisit... Näiden asioiden takia Ke$ha päätyi listalle.

MTV3/Helmi

Lähde: Thefrisky.com

Kuvat: Getty Images

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja