Nämä hiustyylit ovat miesten mieleen, katso!

Miehiltä on välillä vaikea saada mielipidettä siitä, että mikä hiustyyli heidän silmiään eniten hivelee.

Cosmopolitanin tutkimuksessa selvisi, minkälaisista hiusmalleista miehet pitävät eniten. Klassisten mallien joukossa ei ollut juurikaan yllätyksiä.

Hyväkuntoinen kokonaisuus

34-vuotiaan Anna Farisin hiustyyli on miesten mieleen. Äärimmäisen hyväkuntoiset vaaleat kutrit antavat raikkaan kuvan näyttelijästä etenkin, kun ne ovat auki. Faris pitääkin upeita hiuksiaan usein juuri auki.

Hyväkuntoisia hiuksia ihailevat usein naiset, mutta myös miesten silmää sileä tukka miellyttää. Tohtori Helen Fisher paljastaa, että Farisin hiusten ihailu pohjautuu ihmisen alkukantaisiin vietteihin.

– Hyväkuntoiset hiukset kertovat oikeasta ruokavaliosta ja hyvästä terveydestä. Näitä ominaisuuksia etsitään ideaalista kumppanista, tohtori Helen Fisher kertoo.

Voit jäljitellä Farisin tyyliä hoitamalla hiuksiasi hyvin. Kaikki lähtee siitä, että hiuksiin laitetaan pesun jälkeen lämpösuojasuihketta. Kuivaa hiukset huolellisesti osioittain.

Taipuisat tai kiharat hiukset voi viimeistellä suoristusraudalla, mikäli tuntuu, etteivät laineet sovi kokonaisuuteen.

Kiiltävät kutrit

25-vuotiaan näyttelijän, Megan Foxin kiiltävät hiukset ovat niin ikään miesten mieleen. Näyttelijättären upeat paksut kutrit näyttävät aina hyväkuntoisilta.

Tohtori Helen Fischer tietää, mistä se johtuu, että miehet ovat haltioissaan juuri Megan Foxin kutreista.

– Kiiltävät hiukset vetävät miehiä puoleensa, sillä ne kertovat nuorekkuudesta ja elinvoimaisuudesta, Fisher jatkaa.

Seksi-ikoniksi tituleerattu Megan Fox luottaa itsekin upeisiin hiuksiinsa. Näyttelijä pitää hiuksensa mielellään auki ja suosii rentoa hiustyyliä. Tätä naista ei muutama sojottava hius haittaa. Hyvin hoidetut ja kiiltävät hiukset pysyvätkin usein koko päivän aloillaan.

Megan Foxin hiustyylin matkimiseksi on turvauduttava kiiltoseerumiin. Myös hiusten kuivauksen kanssa on hyvä olla tarkkana, sillä hiukset on saatava kohoamaan kauniisti tyvestä. Hyvä harja auttaa kuivaamaan hiukset ilmaviksi. Mikäli havittelee Foxin upeita kutreja, on hyvä olla tarkkana myös hiusten värjäyksen kanssa. Etenkin radikaalit värinmuutokset rasittavat hiusta valtavasti ja huonontavat helposti niiden kuntoa.

Räväkkä polkka

Pirteässä polkassa viihtyneen Jennifer Hudsonin kampaus saa miehet kuolaamaan. Rikottu hiusmalli antaa kantajastaan räväkän kuvan.

Lyhyet hiukset myös kiinnittävät enemmän huomiota kasvoihin. Etenkin juuri rikottu lyhyt malli vetää huomion silmiin.

– Lyhyt ja pöyhkeä hiusmalli korostaa poskien luita sekä silmiä, julkkisstylisti Oscar Blandi kertoo.

Sittemmin Hudson on ottanut hiustenpidennykset. Jää nähtäväksi, palaako upea näyttelijätär vielä räväkämpään hiustyyliin, vai onko hän myyty klassisemmalle kampaukselle.

Rohkea nainen ei tarvitse valtavaa hiuspehkoa turvakseen. Miehelle lyhyt hiusmalli saattaa kertoa itsevarmuudesta.

Hudsonin tyyliä voit matkia kääntämällä huolellisen kuivauksen päätteeksi hiustesi latvat suoristusraudalla tai kihartimella ylöspäin.

Kuohkea nuttura

Hilary Duffin kuohkea nuttura hivelee kaksilahkeisten silmiä. 23-vuotiaan laulajattaren hiustyyli antaa arvokkaan kuvan Duffista.

– Kun hiukset ovat ylhäällä, paljastuvat kaikkein viettelevimmät paikkamme. Paljas niska ja paljaat olkapäät ovat juuri näitä, julkkisstylisti Ken Paves kertoo.

Kun hiukset on laitettu glamour-henkisesti, voi glamourista luopua joltain muilta osin. Miehet ovat mielissään viettelevästä lookista.

Hilary Duff kietookin usein paksut hiuksensa nutturalle. Näyttävä nainen ei tarvitse tuekseen monimutkaisia kampauksia, vain rento nuttura ja muutama katseenvangitseva koru riittävät.

Duffin kampauksen voi rakentaa löysästä ponnarista. Etuhiukset voi irrottaa ponnarista, jotta kampauksen etuosa nousee kuten Duffilla. Kampaus rakentuu näppärästi pinneillä ja aimo annoksella lakkaa.

Sporttinen ponnari

Gossip Girl -sarjasta tuttu näyttelijä Michelle Trachtenberg vetää miehiä puoleensa sporttisen ponnarin avulla. Näyttelijättären reipas tyyli sopii sekä punaiselle matolle että vapaa-aikaan.

– Kuuma look! hiusstylisti Nathaniel Hawkins hihkuu.

Rento ponnari antaa miehelle naisesta sporttisen kuvan. Kampaus myös paljastaa rohkeasti koko kasvot.

Trachtenbergin yksinkertainen kampaus on helppoa matkia. Ponnaria on kuitenkin hyvä aina hieman löysentää, jottei kampaus näytä turhan tiukalta.

Gossip Girl -tähden tyyli on myös äärimmäisen käytännöllinen ja sopii sekä pururadalle että hienompiinkin juhliin.

AVA

Lähde: Cosmopolitan

Kuvat: Gettyimages/Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja