Mainos

Nämä herkut kuuluvat vapun viettoon!

Kysyimme Radio Helmen -sivustolla, mitkä herkut ja juomat kuuluvat ehdottomasti vapun viettoon? Sima ja munkki kuuluivat kyselyn ehdottomaan kärkikaksikkoon.

Klassinen Sima-vaihtoehto keräsi kaikkiaan yli 36 prosenttia kaikista annetuista äänistä.

– Eihän vappu ole mitään ilman kotitekoista simaa. Sima vaan kuuluu vappuun, nimimerkki kaksikymppinen hehkuttaa.

Kyselyn kakkoseksi tullut Munkki sai kaikkiaan noin 22 prosenttia kaikista annetuista äänistä.

– Munkki kuuluu ehdottomasti vappuun. Ihanat sokeriset huulet kruunaavat koko päivän!, nimimerkki noorakommentoi.

– Totta kai munkki kuuluu vappuun. Vappuna saa onneksi nauttia tällaisista herkuista, joista yleensä pysyy kaukana. Vappu - mikä ihana tekosyy!, nimimerkki munkkipossu hekumoi.

Kyselyn kolmanneksi tuli Kuohuviini-vaihtoehto keräten 13 prosenttia kaikista annetuista äänistä. Neljänneksi tuli klassinen Nakit ja perunasalaatti, saaden hieman yli 11 prosenttia äänistä. Viidenneksi nousi vahvasti vain vappuun kuuluva Tippaleipä ja kuudenneksi ylellinen Shamppanja.

– Se vain on niin, että ilman kunnon laadukasta kuplivaa, ei mikään juhlinta tunnu miltään, nimimerkki hyvään tottunut kirjoittaa.

Viimeiseksi, muttei ollenkaan vähäpitoisemmaksi jäi Sillisalaatti-vaihtoehto. Jollekin juhlijalle sillivoileivät kun ovat ainoa keino vapunpäivän herätykselle.

– Kyllä se on niin, ettei vappupäivä lähde kunnolla käyntiin ilman sillivoileipiä! kirjoittaa Sillisalaatti-nimimerkki.

Radio Helmi -sivuston kyselystä tehdään viikoittain juttu ja kyselyn aihetta pohdiskellaan myös Radio Novassa Tyttöjen kesken -ohjelmasarjassa.

Tyttöjen kesken -ohjelmasarjassa kuullaan rehellistä puhetta liittyen miehiin, naisiin, parisuhteeseen, sinkkuuteen, elämän erikoisiin tilanteisiin ja sattumuksiin. Milla ja Minna pistävät itsensä likoon ja asiat järjestykseen mitään kaunistelematta ja salaamatta.Voit kuunnella ohjelmaa Radio Novalta La klo 13:20 ja Su klo 14:10.

MTV3-Helmi
Kuvat: Shutterstock, Suomen Sokeri

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.