Nakuilua ja sipsipussi – tässä ovat tämän vuoden Met-gaalan oudoimmat asut

Näin Kardashian-Jennerit pukeutuivat vuoden 2024 Met-gaalaan 1:07
Katso myös: Näin Kardashian-Jennerit pukeutuivat vuoden 2024 Met-gaalaan

Met-gaalassa nähtiin jälleen upeita ja erikoisia muotihetkiä.

Maailmantähdet kokoontuivat maanantain ja tiistain välisenä yönä Suomen aikaa New Yorkissa järjestettyyn Met-gaalaan yllään toinen toistaan upeampia – ja toisinaan myös erikoisempia  luomuksia.

Met-gaala on Metropolian Museum of Artsin vuosittain järjestämä tapahtuma, jota pidetään vuoden tärkeimpänä muotitapahtumana. Met-gaalassa kerätään rahaa Metropolian Museum of Artsin pukuinstituutille.

Met-gaalassa nähtäviä asuja yhdistää joka vuosi yksi yhteinen teema, joka oli tänä vuonna Garden of Time. Met-gaalassa on totuttu vuosittain näkemään myös hämmentäviä asukokonaisuuksia, jotka poikivat keskustelua ja esimerkiksi nettimeemejä.

Katso alta kooste vuoden 2024 Met-gaalan erikoisimmista asuista.

Doja Cat

Doja Cat valokuvattiin Met-gaalan ulkopuolella pelkkään pyyhkeeseen sonnustautuneena. Punaisella matolla hänen yllään nähtiin märkä t-paitamekko. Tähden kasvoja koristi näyttävä, kyyneliä muistuttava meikki.

Tyla

Laulaja Tyla oli pukeutunut Balmainin upeaan luomukseen. Ensimmäistä kertaa gaalaan osallistuneen tähden asu muotoili hänen vartaloaan ja oli päällystetty hiekalla. 

Erykah Badu

Laulaja Erykah Badun Met-gaala-asuihin on kuulunut useana vuonna erikoinen, näyttävä päähine, eikä tämä vuosi ollut poikkeus. 

Michelle Yeoh

Everything Everywhere All at Once -menestytselokuvasta Oscar- ja Golden Globe -palkinnot pokannut näyttelijä Michelle Yeoh saapui Met-gaalaan näyttävässä Balenciagan puvussa, jonka materiaali muistutti foliota.

Rita Ora

Laulaja Rita Ora asteli Met-gaalan punaiselle matolle Tom Fordin asussa, johon kuului mesh-kankainen, ihonmyötäinen haalari sekä päällysosa, jossa roikkui värikkäitä helmiä.

Lizzo 

Laulaja ja räppäri Lizzo saapui Met-gaalaan Weinsanto-merkin omaperäisessä asussa. Asukokonaisuudet erikoisia yksityiskohtia ovat ylöspäin kääntyvä helma sekä näyttävä ja omaperäinen päähine. 

Michael Shannon

Näyttelijä Michael Shannonin asussa ei sinänsä ollut mitään erikoista: hän oli pukeutunut tyylikkääseen, klassiseen mustaan pukuun. Sen sijaan näyttelijän "asuste" herätti huomiota punaisella matolla, sillä Shannon kantoi kädessään suurta sipsipussia.

Lue myös:

    Uusimmat