Näitkö tämän? Ruotsin joukkueen käyttämä "lasinpesuneste" hämmentää EM-kisoissa

Ruotsin joukkueen käyttämä neste hämmentää EM-kisoissa. Sininen juoma on annosteltu kannuihin, ja se muistuttaa lasinpesunesteestä. 

Ruotsin harjoitusleirillä kameroihin taltioituivat kannut, joissa on sinistä nestettä. Kyse on kuitenkin vain tavallisesta urheilujuomasta, jota annostellaan kannuihin käytännöllisistä syistä. Sininen juoma värjää suun ja siksi välillä näyttää, että pelaajilla on siniset kielet. EM-turnauksessa on paraikaa käynnissä helleaalto, mutta korkea lämpötila ei huoleta ruotsalaispelaajia.

– Tokion olympialaiset olivat täysin eri luokkaa ja meillä on sellaisesta kokemusta. Sen vuoksi en todellakaan ole huolissani. Se on kuitenkin tärkeää saada nesteitä ja pitää nestetasapaino kohdillaan. Olemme olleet tällaisissa tilanteissa aiemmin ja tottuneet siihen. Emme esimerkiksi ole ulkona kuumuudessa, jos ei ole pakko. Jokainen tietää, että pitää itse ottaa vastuuta, Kosovare Asllani sanoi Expressenille.

Ruotsin joukkue sai maanantaina myös huonoja uutisia, sillä se tiedotti kolmesta koronatartunnasta. Kaksi näistä on pelaajille ja yksi joukkueen taustahenkilöllä. Ruotsi kohtaa EM-puolivälierissä Islannin, Belgian tai Italian.

Lue myös:

    Uusimmat