Tähtipelaajan koronatartunnasta lisätietoa – juhli kohuvideolla ystäviensä kanssa

3:07
Tältä näyttää Huuhkajien harjoituskeskuksessa.

Ruotsin jalkapallomaajoukkue on syvässä kriisissä EM-kisojen alla. Joukkueessa on jo todettu kaksi koronatartuntaa ja lisää on mahdollisesti luvassa. Joukkueen suurimpiin tähtiin kuuluva Dejan Kulusevski on nyt kohun keskiössä, sillä hänen tartuntansa vaikuttaisi olevan peräisin illanvietosta ystävien kanssa.

Sosiaalisessa mediassa levisi video, jossa Kulusevski on viettämässä iltaa isolla porukalla. Ruotsalaismedia Expressenin Insidan-ohjelmassa käytiin läpi Kulusevskin tilannetta ja näytettiin osa kohuvideosta. Insidan kertoi, että Kulusevskin olisi järjestänyt tälle yllätysjuhlat.

Juhlat olisivat olleet 29. toukokuuta - 2.kesäkuuta välisenä aikana. Päävalmentaja Janne Andersson kertoi joukkueen lehdistötilaisuudessa, että Kulusevski oli luullut menevänsä illalliselle, mutta kyse olikin suuremmista juhlista.

– En usko, että se oli hyvä päätös. Dejan katuu menemistään illalliselle, Andersson sanoi.

Juventusta edustava Kulusevski on ainakin sivussa joukkueen ensimmäisestä EM-ottelusta, kun se kohtaa Espanjan. Bolognan Mattias Svanberg on toinen koronatartunnan saanut pelaaja. Ruotsin joukkue ilmoitti tiukentavansa sääntöjään lisätartuntojen välttämiseksi. Tämä ei kuitenkin välttämättä riitä, sillä useampi pelaaja on jo seurannassa mahdollisen koronatartunnan vuoksi.

Jalkapallon EM-kisat käynnistyvät perjantaina. Ruotsi kohtaa maanantaina avausottelussaan Espanjan.

Videon voit katsoa tästä linkistä. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja