Naisten mies Veeti Kallio: Paras iskurepliikkini on "mennään"

Naisten mies -sarjassa tavataan hurmaavia miehiä ja kuullaan suoraan miesten suusta, miksi naiset ovat niin kertakaikkisen ihania! Tällä kertaa Helmen lukijoille mietteitään naisista kertoo Tanssii tähtien kanssa -komistus Veeti Kallio.

Tanssii tähtien kanssa -kilpailuun lähtenyt hurmuri, laulajana ja näyttelijänä tutuksi tullut Veeti Kallio, 45, vastasi Helmen Naisten mies -haasteeseen.

Mikä tekee naisista ihania?

– Onpa vaikea kysymys. Mutta mikäpä ei tekisi naisesta ihanaa? On paljon asioita, jotka tekevät naisesta ihanan, mutta on vaikea sanoa yhtä asiaa. Joku on ihana jonkun asian takia, toinen toisen asian vuoksi. Aika harva nainen ei ole ihana!

Ketä naista ihailet? – Miksi juuri häntä?

– Ihailen mun naistani. En ole koskaan tavannut niin reipasta ihmistä. Hän hyväksyy minut sellaisena kuin olen. Hän on ensimmäinen nainen, joka ei ole yrittänyt muuttaa minua. Lisäksi hän jaksaa yllättää aina. Vieläkin tulee sellaisia hetkiä, jolloin yllätyn, että hän ajatteleekin näin.

Kallio meni viime joulukuussa kihloihin Jenni Teräväisen kanssa. Häistä on jo puhuttu, mutta ajankohta määräytyy vasta, kun pariskunnalla on riittävästi aikaa järjestää kunnon juhlat, Veeti paljastaa.

Mikä on kauneinta, mitä naiselle voi sanoa?

– "Mä kunnioitan sua". Kunnioittaminen on tärkeää. Mikäli kunnioittaa toista, on se myös hyvä sanoa ääneen.

Jos saisit olla nainen yhden päivän ajan – mitä tekisit?

– Menisin piiloon. Tähän on kauhean vaikea vastata. Se mitä tekisin riippuisi varmaankin siitä, olisinko naisen vartalossa, mutta ajattelisinko kuin mies, vai ajattelisinko kuin nainen.

Vastausta ei kuitenkaan tarvitse miettiä kauan, kun Veeti jo keksii suunnitelman päivän varalle.

– Lesboilisin, mies sanoo varmana.

Mikä on romanttisin tekosi?

– Kai se timanttisormus kädessään polvistuminen on aika romanttista. Kyseessä oli muutenkin romanttinen ilta, sillä olimme olleet katsomassa Pähkinänsärkijä-balettia, mikä on talvinen hieno baletti. Jo baletin aikana timanttisormus poltteli taskussa ja mietin, että mitä jos hän ei suostukaan. Ei tuollaista kysymystä kevyin mielin mennä kysymään.

Mikä on paras iskurepliikkisi?

– Mennään.

Millainen naistenmies olet?

– Olen hyvä naistenmies, kohtelias ja raamikas. Yritän suhtautua ihmisiin kunnioittavasti. Joskus olen ehkä liiankin kohtelias, sillä naiset hämääntyvät, kun eivät ole tottuneet ottamaan vastaan hyviä tapoja. Kaikilla olisi helpompaa, jos peruskohteliaisuus olisi hallussa. Empaattisuus ja toisten ihmisten kunnioittaminen on kansainväistä kieltä, aivan kuin musiikkikin. Käytöskoulun tulisi kuulua jo kouluun, sen voisi laittaa koulussa jonkun toisen tunnin, esimerkiksi uskonnon tai historian tilalle.

Mitä terveisiä lähetät Helmen ihanille naislukijoille?

– Pitäkää itsestänne huolta! Kun pitää itsestä huolta, jaksaa huolehtia myös muista.

Lue myös:


MTV3/Helmi

Kuvat: veetikallio.fi

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja