Naisten mies Sami Hedberg: Naisia pitää palvoa!

Naisten mies -sarjassa tavataan hurmaavia miehiä ja kuullaan heiltä miksi naiset ovat niin kertakaikkisen ihania! Helmen haastattelussa koomikko Sami Hedberg paljastaa romanttisen puolensa ja kertoo ketä naista ihailee yli kaiken.

Koomikko Sami Hedberg ponnahti ihmisten tietoisuuteen vuonna 2005 Get up, stand up -ohjelmassa. Nykyään 29-vuotiaalla Samilla on oma ohjelmatoimisto The Showhouse.

– Kuusi vuotta stand upia tuli täyteen helmikuussa ja ei ole ikinä ollut vielä näin kiire. Olen joka puolella. Pyöritän viittä stand up -klubia Helsingissä ja buukkaan esiintyjiä. Kaikki laajenee niin vauhdilla, ettei tässä ole mitään järkeä enää!

K-13 ohjelmaa ja miljoona fania

Suosikkikoomikon elämään on kuulunut paljon juontohommia. Sami esiintyi Suomen Euroviisukarsinnoissa ja juonsi vuoden 2011 Emma-gaalan. Keväällä hän tekee K 13 -kiertueen, jonka keikoille pääsevät myös nuoremmat fanit. Lisäksi Sami juontaa huhtikuussa alkavaa Lauantaiprojekti-nimistä tv-ohjelmaa.

Samin kiirettä ei tarvitse ihmetellä, sillä stand up -komiikka on lähtenyt Suomessa viime vuosina hurjaan nousuun. Youtuben kautta Samin esityksiä on katseltu jo miljoonia kertoja.

Vaikka vapaa-aikaa ei kiireiselle koomikolle juurikaan jää, Sami aikoo ehtiä toukokuun lopulla vielä Tukholman maratonille.

– Olen tehnyt sellaisen päätöksen, että en nuku enää, hän vitsailee.

Äiti on kaikkein ihanin

Naistenpäivän (8.3.) kunniaksi Sami Hedberg pääsi kertomaan Helmelle ketä naista ihailee ja miksi. Sami nimeää yhdeksi maailman ihanimmaksi naiseksi oman äidin.

– Olen saanut hyvän kasvatuksen sekä äidin että isän puolelta, mutta en tiedä miten äiti on siinä onnistunut niin loistavasti. Kaikella kunnioituksella sitä kohtaan miten mut on kasvatettu, mutta musta olisi pitänyt tulla todella itsekeskeinen ja lellitty kakara.

Samin huumorintaju periytyy molemmilla vanhemmilta ja mammanpojaksi tunnustautunut koomikko kiittelee urastaan varsinkin äitiä.

– Olin niin ujo pienenä etten uskaltanut tehdä mitään tai puhua kenellekään, mutta olohuoneessa hain itsetuntoa esiintymällä äidille. Ja äiti nauroi ja sanoi "hyvä Sami!" Se olisi voinut sanoa, että "lopeta Sami, ei kukaan tule ikinä nauramaan", mutta eipä sanonut.

Sami ihailee äidissään eniten tämän periksi antamattomuutta ja elämän iloa.

– Äiti on ollut hyvin sairas ja hänestä olisi voinut tulla katkera elämää kohtaan, mutta hän ei ole ikinä menettänyt elämäniloa. Koetan itsekin nähdä kaikki purppuranväristen lasien läpi. Sen olen perinyt äidiltä ja sen takia olen varmaan tällaisessa ammatissa – tuomassa iloa.

"Sehän on aina oikeassa!"

Kun Samilta kysytään mikä tekee naisista ihania, koomikko lähtee vertailemaan naisten ja miesten eroja.

– Naiset ajattelevat enemmän kuin miehet. Yleensä miehet ovat vähän sellaisia, että mennään vaan, eikä ajatella. Miehet eivät pystyisi elämään tässä maailmassa ilman naisia. Yllättävän jännissä tilanteissa sitä tarvitsee naisen apua ja naisen näkemystä asioihin. Mies ei vaan suoriudu kaikista asioista – ja se on hyvä!

Parisuhteessa elävä Sami kertoo joutuneensa tyttöystävän ansioista muuttamaan ajattelutapojaan, eikä selviytyisi arjesta ilman rakkaansa apua.

– Ennen ihan itsestään selvissä asioissa huomaa, että nainenhan on aina oikeassa ja mä oon koko ajan väärässä, Sami nauraa.

– Koomikon ja esiintyjän arjessa tukena oleminen on parisuhteessa hienointa, mitä olisi voinut toivoa. Tämä takia palvon tyttöystävääni – ja niin pitäisi palvoa kaikkia naisia!

Kun puhutaan palvonnasta ja kauniista teoista, Samin sisältä paljastuu pieni romantikko.

– Olen todella romanttinen ihminen ja tehnyt aika tosi kliseisiä asioita, muun muassa järjestänyt kynttiläillallisia ja täyttänyt hotellihuoneen ruusuilla.

Naistenpäivän kunniaksi hän veisi tyttöystävän illalliselle Pariisiin.

– Sinä päivänä jokainen nainen pitäisi viedä syömään ja kysyä häneltä: "Onko sulla tarpeeksi laukkuja?".

Helmen Naisten mies -juttusarjassa tavataan ihania miehiä koko kevään ajan ja kuullaan heiltä mikä tekee naisista ihania.

Testi: MTV3 Helmi / Leena Salo

Kuvat: The Showhouse

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja