Näistä asioista nainen on epävarma

Harva kehtaa tunnustaa epävarmuuksiaan, vaikka moni kantaa huolta samoista asioista. Oletko sinä koskaan ollut epävarma näistä asioista?

Olenko karvainen, pitävätkö hänen ystävänsä minusta, miltä rintani näyttävät? Thefrisky.com listasi asiat, jotka saavat naisen epävarmaksi.

Keho, jatkuva huolenaihe

Moni mies tunnustaa avoimesti pitävänsä takapuolista rintoja enemmän; samalla moni nainen miettii, miten oma takapuoli pärjää vertailussa. Saman ongelman aiheuttaa myös rintavarustus. Liian iso, pieni, pyöreä, päärynän mallinen – huolet tulevat monessa muodossa!

Akne, erilaiset näpyt ja rasvainen iho huolettavat treffeille lähtijää. Kehoaan ei voi hallita, joten mitä jos finnit iskevät kesken ensimmäisen yhteisen lomamatkan? Myös käsivarsiin hyökkäävät allit ovat monen neidon kauhulistalla.

Monissa tutkimuksissa on todettu, että nainen halailee hieman ylipainoista miestä mieluummin kuin treenattua lihaskimppua. Todella hyvännäköinen poikaystävä aiheuttaa paineita: miltä näytän, olenko lihavampi kuin hän?

Apua, makuuhuone kutsuu

Ensitreffien sääntö jakaa edelleen mielipiteet. Moni nainen on epävarma siitä, voiko ensitreffeillä mennä sänkyyn. Entä, jos mies ei koskaan enää soita? Kun on aika siirtyä vällyjen väliin, huolet siirtyvät vatsaan, selluliitteihin ja raskausarpiin. Huomaako mies, mitä hän ajattelee? Usein ongelmat tuntuvat valtavilta vain naisen mielessä, eikä rakastunut mies huomaa naisen epäkohtina pitämiä piirteitä.

Alapään ongelmat siirtyvät helposti myös yläpäähän. Huoli omien naisellisten osien viehättävyydestä ja sopivuudesta saattaa vaivata jo kauan ennen kuin makuuhuoneen ovi heilahtaa.

Päänsärkyä ihmissuhteista

Kun deittailu alkaa muuttua vakavaksi, nainen huolehtii miehen ystäväpiiristä. Mitä jos he eivät pidä minusta; mitä he puhuvat selkäni takana? Jos miehen entiset naiset ovat olleet huippumallin mitoissa, stressi kasvaa entisestään.

Perheen tapaaminen on kaikille uusille kumppaneille stressaavaa aikaa. Montako kertaa olet yrittänyt tehdä vaikutusta miehen äitiin? Ei hätää: muutkin huolehtivat samasta asiasta. Äiti ja perhe ovat monen miehen tärkein tukiverkko, joten heidän mahdollinen kylmäkiskoisuutensa on aito murhe.

MTV3/Helmi

Lähde: Thefrisky.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja