Naiset kertovat: Mies kokkasi minulle pelkkä essu yllään!

Pieni viesti, ruusuja ja luksusmatka – miten rakkaamme meitä hemmottelevatkaan! Lukijat paljastivat romanttiset kokemuksensa.

On ihanaa kokea uudelleen rakkauden ensihuuma, hemmotella rakastaan ja yllättää hänet suloisesti. Kysyimme lukijoilta, millaisia romanttisia yllätyksiä he ovat parisuhteissaan saaneet kokea.

Ovatko miehet todella kovia hemmottelemaan armaitaan? Kyselymme mukaan kyllä: yli 68 prosenttia vastanneista oli saanut kokea ihanan romanttisen yllätyksen!

Romanttisia matkoja…

Moni on yllättänyt rakkaansa yhteisellä lomamatkalla. Mikä sen parempaa parisuhteen hellimistä kuin lähteä kahden kesken romanttiselle matkalle?

– Mies yllätti hotelliviikonlopulla ja samassa yhteydessä kosi romanttisesti laskeutuen toisen polven varaan.

– Aviomies osti kolmen viikon lomamatkan Bahamalle.

– Mies vei vuosipäivänä New Yorkissa hevoskärryajelulle Central Parkiin, juotiin skumppaa kärryissä hienoisessa lumisateessa ja sen jälkeen sushiravintolaan. Mahtava ilta.

– Paras romanttinen yllätys oli kosinta Kolitunturin korkeimmalla kohdalla, jossa hän halasi minua, sanoi että eikös ole hienot maisemat? Vastasin että on, ja hän sanoi, että eikös olisi hienoa palata tänne takaisin 40 vuoden päästä avioparina? Menimme kihloihin ja myöhemmin naimisiin, nyt kuudes vuosi aviossa.

Romantiikkaa arjen keskellä...

– Tapasimme harvoin hän oli eroamassa. Unelmieni mies... Yhä. Oli ihana alkukesän ilta, olimme hänen järvenrantamökillään. Juhannusruusupensaat kukkivat ympäri pihapiiriä, ja minähän rakastan ruusuja. Hän oli tuonut ruusuja maljakkoon makuuhuoneeseen. Ne tuoksuivat huumaavasti. Ja yö oli samanlainen. Tämä tarina on muisto vain, olen yksin.

– Olin päässyt juuri kotiin sairaalasta leikkauksen jälkeen ja silloinen poikaystäväni tuli ison nallen, kukkapuskan ja lempijäätelöni kanssa ovelleni.

– Ystävänpäivänä oma rakas kutsui minut kotiinsa, antoi ihanan lahjan, antoi pitkän ihanan hieronnan, ja teki hyvää ruokaa pelkässä essussa.

– Olin tehnyt töitä koko päivän, ja kun urakka alkoi olla loppumetreillä, mies kutsui alakertaan. Siellä oli katettuna herkullinen illallinen ruusukimppuineen ja samppanjoineen. Päivä oli kansainvälinen naistenpäivä, ja vaikka itse unohtelen merkkipäiviä, oma ukkokultani ei koskaan!

– Mies on yllättänyt minut romanttisesti muun muassa kukilla, koruilla, suklaalla, ja esimerkiksi sillä että tullessani töistä kotiin käynyt kaupassa ja tehnyt kaikki päivän kotiaskareet... Viimeisin ihanan söpö romanttinen pieni ele oli, kun hän oli tulostanut meistä erään suloisen valokuvan ja piirtänyt siihen tussilla sydämen ja teipannut sen ulko-oveen. Olin ilahtunut ja otettu, minusta se oli tosi suloinen ele.

– Olimme riidelleet ja eronneet, mutta silti mies ajoi vuokseni sata kilometriä vain sopiaksemme. Nukuimme yön vierekkäin ja mies joutui palaamaan aamulla töihin, 150 kilometrin päähän. Rakkauteni ei ollut koskaan lakannut mutta silloin rakastuin yhä enemmän ja rakastan yhä.

Lue myös:

Kuvat: Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja