Mainos

Naisen orgasmin asiantuntija

Moni mies haluaisi olla naisen orgasmin asiantuntija. Tohtori Barry Komisaruk Rutgersin yliopistosta on tittelin todellinen omistaja.

Tohtori Barry Komisaruk Rutgersin yliopistosta on aito pioneeri naisen orgasmin tutkimuksessa. Mies tutkii aivokuvien avulla, miten päämme toimii ennen orgasmia ja sen aikana.

Kokeisiin osallistuvat naiset käyvät magneettikuvauksessa, jossa kartoitetaan, mitkä aivojen osat ovat yhteydessä genitaalialueiden kanssa.

Kuvaus kestää noin tunnin, minkä jälkeen kuvattava nainen saa tuottaa itselleen orgasmin. Komisaruk työtovereineen tutkii tapahtumia naisen aivoissa koko nautinnon hetken ajan. Tähän mennessä on kartoitettu yli 200 orgasmia, kertoo Thefrisky.com.

Mitä Komisaruk sitten on oppinut naisen orgasmeista?

Orgasmi estää kipuaistimuksia, ja vähentää kipua jopa 50 prosenttia.

Orgasmi lisää naisen kosketusherkkyyttä, ja siksi kumppanin hellävarainenkin hively voi tuntua ikävältä hekuman hetken jälkeen.

Orgasmi aiheuttaa hikoilua, sykkeen kiihtymistä ja pupillien laajentumista. Orgasmi myös hukuttaa naisen dopamiini- ja oksitosiinihormoneihin. Oksitosiini stimuloi kohtua supistelemaan, ja Komisarukin mukaan tämä voi olla evoluution keino auttaa spermaa löytämään munasolun luo.

Aivot aktivoituvat valtavasti orgasmin aikana, sillä niihin virtaa tietoa useista hermopareista. Joidenkin naisten aivot ovat niin virittyneet, että he voivat päästä nautinnon huipulle pelkän ajatuksen voimalla.

On olemassa hyvin vähän tietoa siitä, miten naisen genitaalialueet korreloivat hänen aivoalueidensa kanssa. Miehille vastaavanlainen kartoitus sen sijaan tehtiin jo 1951. Tutkimukselle on vaikeaa saada rahoitusta: tohtori Komisarukia pyydettiin kerran poistamaan sana "vaginaalinen" tutkimuksensa otsikosta, ennen kuin hänelle annettiin rahoitusta.

MTV3/Helmi

Lähde: Thefrisky.com

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.