Nainen vilautteli rallireitillä – venäläiskuskille kävi köpelösti

0:33
Näitkö tämän? Housunsa laskeneilta katsojilta K18-touhuja tien varressa Monte Carlon MM-rallissa.

Rallikuljettaja Viktor Osmanovin keskittyminen herpaantui venäläisen lähestyessä kurvia. Hilpeyttäkin herättäneen hetken aiheutti paitansa ylös nostanut naispuolinen katsoja.

Osmanov oli ajamassa Petrovskaja versta -rallikilpailua Venäjän Roslovissa, kun naispuolinen katsoja nosti mutkan liepeillä paitansa ylös. Hänen ylävartalonsa peittona oli vain rintaliivit.

Yllättävä tempaus oli omiaan sotkemaan Lada Samaraa ajaneen Osmanovin pasmat. Venäläiskuljettaja kävikin lumipenkan puolella ja joutui pakittamaan päästäkseen jatkamaan taas reitillä.

Osmanov menetti tilanteeseen useita sekunteja ja putosi kilpailussa toiselta sijalta kolmanneksi. Episodista levinneellä videopätkällä kuultu naureskelu kuitenkin osoittaa, että katsojat viihtyivät.

– Se oli odottamatonta. Näin hänet, enkä pystynyt kääntämään mutkaan, Osmanov kertoi Bildin mukaan.

– Jos hän olisi vain ilmestynyt myöhemmin, olisimme nauraneet yhdessä. Häntä ei ole kuitenkaan syyttäminen.

Osmanov kuitenkin totesi, että moisen näkeminen faneilta on yleistäkin. Hän kertoo nähneensä sekä miehiä että naisia vähissä pukeissa.

Episodista on julkaistu video Telegramissa.

Tammikuussa ajetussa MM-sarjan avausosakilpailussa Monte Carlossa kuviin tallentui episodi, jossa kaksikko näytti harrastavan seksiä tien varressa. Video tästä näkyy artikkelin ylälaidassa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja