Nainen väittää ottaneensa kyytiin mystisesti kadonneen Gabbyn poikaystävän – vaellustavaroissa ja vaatteissa erikoinen yksityiskohta

3:56
Viranomaiset tapasivat pariskunnan hetki ennen katoamista. Mitä tapahtui tämän videon jälkeen?

Nainen väittää ottaneensa Brian Laundrien Jeepinsä kyytiin Grand Tetonin kansallispuistossa.

TikTok-käyttäjä Miranda Baker on herättänyt huomiota sosiaalisen median palvelussa uudella videollaan.

Baker kertoo videolla seuraajilleen ottaneensa floridalaisnaisen, Gabby Petiton poikaystävän Brian Laundrien kyytiin Grand Tetonin maastossa.

Laundrie on ollut huomion keskipisteenä, kun 22-vuotias Petito ilmoitettiin kadonneeksi heidän yhteisen lomamatkan jälkeen. 

Baker väittää, että Laundrie hyppäsi hänen Jeepinsä kyytiin


Baker kertoo neljäosaisella videollaan, että hän antoi miehensä kanssa kyydin Jackson Holeen tähdänneelle Laundrielle neljä päivää sen jälkeen, kun Petito julkaisi Instagramiin viimeisen kuvan.

Tällöin Petito myös soitti tiedettävästi viimeistä kertaa perheelleen. 

Laundrie oli kertonut Bakerille vaeltaneensa Snake River -nimisen joen varrella päiviä ja, että hänen morsiamensa työskenteli sosiaalisen median parissa heidän yhteisessä pakettiautossaan. Hän kertoi haluavansa takaisin morsiamensa luo.

Baker kertoo Laundrien aluksi tarjonneen autokyydistä 200 dollaria. Baker ja hänen miehensä päästivät miehen auton kyytiin kuitenkin ilmaiseksi.

Bakerin mukaan Laundrie ei ollut varustautunut tarpeeksi hyvin

Baker kertoo, että Laundrien mukana ollut varustus herätti kysymysmerkkejä.

Bakerin mukaan miehellä oli vaellusreissuun suhteutettuna hyvin vähän tavaraa. Bakerin mukaan Laundrie myös kertoi nukkuneensa pressussa.

– Jos ajattelet lähtevästi vaeltamaan useiksi päiviksi, haluat ruokaa ja teltan. Hänellä ei ollut sellaisia, Baker ihmettelee.

Baker kertoo Laundrien käyttäytyneen autossa oudosti. Baker myös pisti merkille, että mies ei ollut yhtään likainen, vaikka oli rämpinyt maastossa päiviä.

– Hän ei näyttänyt likaiselta, hän ei haissut, se oli hieman outoa.

Hän myös ilmaisi yllättäen mielipiteensä päästä pois autokyydistä kesken matkan. 

Baker ja hänen miehensä jättivät Laundrien pois kyydistä lähellä Jackson Dam -nimistä paikkaa.

Laundrie ei ole suostunut auttamaan viranomaisia naisen etsinnöissä. Laundrien perhe kertoi FBI:lle perjantaina, että myös Brian Laundrie itse olisi kadonnut.

Miranda Baker kertoo puhuneensa tapahtumista FBI:n ja muiden viranomaisten kanssa. FBI ei ole toistaiseksi vahvistanut puhuneensa Bakerin kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja