Nainen tappoi miehensä lyömällä keittiöveitsellä sydämeen – uhrin poika oli asunnossa tekohetkellä

Avopuolisonsa taposta syytetty kolmikymppinen nainen löi miestään keittiöveitsellä sydämeen viime elokuussa Mikkelissä, totesi Etelä-Savon käräjäoikeus perjantaina.

Oikeus tuomitsi Anne Maria Kosusen, 33, taposta yhdeksän vuoden ja neljän kuukauden vankeuteen.

Asunnossa käytettiin illan aikana alkoholia ja siellä kävi myös kaksi muuta miestä. Toinen heistä jäi nukkumaan asunnon sohvalle ja heräsi siihen, kun Kosunen tuli aamuyöstä herättämään hänet katsomaan avopuolisoaan.

Kiisti tapon

Avopuoliso löytyi verisenä asunnon WC:stä. Sohvalla nukkuneen miehen mukaan itkuinen nainen oli sanonut, ettei yrittänyt tappaa miestään, sillä mies oli hänelle rakas.

Kosunen kiisti tappaneensa miehen, mutta asunnosta löytyneessä veitsessä oli vain hänen ja uhrin dna:ta ja naisen vaatteissa oli veriroiskeita.

Aiempaa väkivaltaa

Todistajat myös kertoivat naisen käyttäytyneen useita kertoja aiemmin väkivaltaisesti puolisoaan kohtaan. Kosunen kertoi itsekin pahoinpidelleensä miesystäväänsä aiemmin mustasukkaisuuden takia niin, että miehellä oli ollut silmät mustana.

Mies ei ollut Kosusen mukaan käyttäytynyt häntä kohtaan väkivaltaisesti.

Mies kuljetettiin aamuyöllä sairaalaan, jossa hän kuoli vammoihinsa. Miehen teini-ikäinen poika oli tekohetkellä asunnossa omassa huoneessaan, josta poliisi hänet löysi. 

Lue myös:

    Uusimmat