Mainos

Nainen siepattiin Espoossa – poliisi etsii nyt vanhaa autoa

Poliisi selvittää naisen sieppausta Espoossa. Nainen siepattiin tänään Espoon Nuuksiossa autoon, mutta hän pääsi myöhemmin pakenemaan.

Nainen oli ollut aamupäivällä lenkkeilemässä, kun hänet pakotettiin väkivaltaisesti käyttäytyneen miehen toimesta lähistöllä olevaan autoon tänään päivällä. Poliisin mukaan nainen kuljetettiin Espoosta Porvoon moottoritielle. Nainen onnistui pakenemaan autosta Landbon liittymässä.

Nyt poliisi etsii tapaukseen liittyen vanhaa, kulmikasta ja mahdollisesti harmaata tai vastaavan väristä sedan-mallista henkilöautoa. Epäily on poliisin saamien tuntomerkkien mukaan noin 30-vuotias, 180 senttimetrin pituinen ja hänellä oli tapahtumahetkellä väljät peittävät vaatteet, hattu, käsineet ja aurinkolasit.

Lisäksi poliisi etsii tapahtumiin liittyen Landbon liittymän lähellä olleen punaisen Ford Transitin kuljettajaa. Poliisi pyytää henkilöä ottamaan yhteyttä Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen väkivaltarikosyksikköön.

Naisen sieppausta tutkitaan törkeänä vapaudenriistona.

Tietoja asiasta voi ilmoittaa Espoon tilannekeskukseen numeroon 071 87 38 003 ja aamulla väkivaltarikosyksikköön numeroon 071 87 38 330.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.