Nainen: Opi neljä hyvää seksivinkkiä aikuisviihteestä

Kaikki aikuisviihde ei sovi seksin oppimateriaaliksi, mutta nämä neljä vinkkiä jokaisen seksijumalattaren kannattaa poimia talteen.

Seuraavat vinkit eivät sisällä yksityiskohtaisia teknisiä selosteita tai aikuisviihdeteollisuuden varjeltuja salaisuuksia, vaan ne opastavat naista nauttimaan seksuaalisuudestaan entistä vapaammin. Lue AskDanAndJennifer.comin vinkit ja piristä seksielämääsi kokeilemalla aikuisviihdetähtien oppeja.

Näytä hänelle, kuinka paljon häntä haluat!

Kun annat ja saat nautintoa, näytä hänelle, että oikeasti haluat seksiä etkä mieti muita juttuja. Eläydy ja anna hetken kuljettaa mukanaan. Mies nauttii, kun saa kuulla kiihkosi äänet ja näkee nautinnon ilmeet kasvoillasi. Tämä ei ole teeskentelyä! Päästä irti estoista, kokeile kuinka eläytyminen oikeasti lisää himoasi. Kokeile: Katso häntä silmiin, kun hyväilet häntä suullasi. Mies kiihottuu visuaalisesti, joten oman kullan himokas katse saa hänet sekaisin.

Älä murehdi vartalostasi

Muista, että rakkaasi pitää sinusta sellaisena kuin olet. Anna vatsasi hytkyä ja rintojesi heilua, pistä pakarat vatkaamaan. Seksuaalisesti itsevarma nainen sytyttää miehen. Opettele pitämään vartalostasi vihdoin sellaisena kuin se on. Miestä ei kiinnosta selluliitti reisissäsi vaan se, miten ihanalta pehmeät reitesi tuntuvat hänen ympärillään kiihkon hetkellä. Kokeile: Heittäydy villiksi ja kokeile ihan uutta seksiasentoa, vaikkapa ratsastamista takaperin. Anna hänen nähdä takapuolesi heiluvan villisti ihan hänen silmiensä edessä!

Pukeudu seksikkäästi

Kai sinullakin on tuhmien alusvaatteiden lokero, josta löytyy itsevarmuuttasi ja rintavarustustasi kohottavia push-uppeja, läpinäkyviä alushousuja ja pieniä yöhepeneitä? Jos ei, niin on korkea aika hankkia hepeneitä varastoon. Seksikäs pukeutuminen saa olosi tuntumaan naiselliselta aina: heitä virttyneet verkkarit pois ja pukeudu ylelliseen kotiasuun, joka paljastaa parhaat puolesi sopivasti.

Kokeile: Kynttilävalaistuksessa on taikaa. Kun olet saanut loihdittua tunnelmaa kotiin, pue yllesi seksikkäät alusvaatteet ja päälle sopivan vihjaileva asu. Anna hänen riisua sinut ja löytää alta seksikäs yllätys!

Kokeile puhua tuhmia

Aikuisviihdetähdiltä voi ottaa oppia siitä, kuinka estottomasti he sanovat, mitä haluavat, miten he haluavat ja kuinka taitavasti toinen osaa sitä heille antaa. Kokeile: Opettele puhumaan tuhmia luontevasti. Aluksi se voi ujostuttaa, mutta miehesi pitää siitä taatusti! Voit vaikka kuiskata hänen korvaansa. Kerro, mitä haluaisit tehdä hänelle, ja mitä haluat hänen tekevän sinulle. Voit myös kuvailla hänen kehoaan ja sitä, mitä hän tekee sinulle.

MTV3/Helmi

Lähde: AskDanAndJennifer.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja