Mainos

Nainen, oletko sinäkin pelimies?

Myös nainen voi olla vauhdikkaasti valloittava playeri.

Pelimies on pelimies, mutta miten tunnistaa pelinaisen? The frisky listaa ominaisuuksia, joita player-naiselta löytyy. Tunnistatko itsessäsi tämän humoristisen listan piirteitä?

Saatat olla pelinainen, jos…

Pidät kondomeja jokaisessa laukussa, koska haluat olla aina valmis ja suojattu. Laukustasi saattaa löytyä myös pieni yöpymistarvikepakkaus. Koskaan ei voi tietää, kenen makuuhuoneessa yönsä viettää! Samasta syystä pukeudut aina seksikkäisiin alusvaatteisiin: et suinkaan vain miellyttääksesi itseäsi, vaan mahdollisia tositoimia varten. Et muista, miten tasapohjaisilla kengillä kävellään, sillä viihdyt korkokengissä, valmiina iskemään ja viehättämään.

Ystäväsi parittavat sinua tuttavilleen, koska lähdet kokeilunhalusi vuoksi ulos melkein kenen kanssa tahansa. Samasta syystä varatuilla tutuillasi on vaikeuksia jättää kumppaniaan kahden kanssasi: saatathan alkaa flirttailla koska tahansa. Vaikket haluaisikaan rikkoa parisuhteita, kupliva ja valloittava persoonasi on joillekin liikaa. Maineesi saattaa myös kulkea edelläsi: hauskaa seuraa, muttei tyttöystävämateriaalia.

Oletko koskaan iskenyt kuumaa miestä baarissa vain havaitaksesi, että olet joskus aiemminkin hakkaillut häntä? Naisplayerilla on aina sutinaa, ja siksi sinullakin saattaa olla useita pikkusuhteita yhden viikonlopun aikana. Itse asiassa tapailet tälläkin hetkellä yhtä kirjastonhoitajaa ja erästä bussikuskia…

Olet jättänyt alusvaatteitasi "matkamuistoksi" useammankin iskemäsi hottiksen luo. Jos sohvasi alta löytyy vieras tennissukka, et voi koskaan olla aivan varma siitä, kenelle lukuisista valloituksistasi kyseinen vaatekappale kuuluu. Pidät kuitenkin kirjaa valloituksistasi, ja sukupuolitautien poliklinikalla kyselylomakkeen kohta "montako petikumppania sinulla on ollut" huvittaa sinua: eihän kaikkea vain voi muistaa!

MTV3/Helmi

Lähde: Thefrisky.com

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.