Nainen, näin torjut luuserin iskuyritykset

Kymmenen vinkkiä kuinka torjua epätoivoiset iskuyritykset.

Ruotsissa on ilmestynyt Henrik Fexuksen kirjoittama kirja "Alla får ligga", jossa annetaan vinkkejä naisen viettelyyn. Fexus väittää, että hänen vinkkinsä toimivat ja kukaan ei jää ilman petikumppania. Fexus opettaa miten naista voi manipuloida haluamaansa suuntaan.

Amelie-lehti keräsi parhaat Fexuksen vinkit ja tarkastelee niitä naisnäkökulmasta. Kuinka siis saa miehen ymmärtämään, ettei hänen seuransa tai iskuyrityksensä oikeasti kiinnosta. Tässä vinkkejä naisille, joita kyllästyttää epätoivoiset iskuyritykset.

Vinkki 1: Kosketus

Fexus kehottaa miestä koskettamaan naista hellästi. Hän suosittelee laskemaan käden naisen olalle tai ranteelle keskustellessa. Tämän pitäisi luoda yhteys miehen ja naisen välille.

Entä jos ei kiinnosta?

Hienovarainen keino: Väistä hänen kosketuksensa. Siirry hieman kauemmaksi, ettei hän yletä sinuun.

Jos ei mene jakeluun: Kuvittele, että hänen kosketuksensa on kuin lyönti ja että se olisi oikeasti sattunut. Kiljahda kovaan ääneen "Ai! Mitä sinä oikein teet?"

Vinkki 2: Salaisuus

Yksi naisen hurmauskeino on jakaa jotain salaista naisen kanssa ja näin yrittää luoda luottamuksen ilmapiiriä. Teillä olisi jotain yhteistä tietoa, joka voisi hyvällä tuurilla yhdistää teitä lisää.

Entä jos ei kiinnosta?

Hienovarainen keino: Kokeile sanoa "Voi ei! Sinä et osaa säilyttää salaisuuksia. Tämä on hyvä tietää".

Jos ei mene jakeluun: "Mielestäni sinä tunget nenäsi muiden asioihin ja on todella ikävää, että tuolla tavoin juoruat toisten ihmisten asioista. Sietäisit hävetä!"

Vinkki 3: Imartelu

Mies imartelee sinua. Hän ottaa sinua esimerkiksi kädestä kiinni ja toteaa "Onpas sinulla kauniit kynnet. Mitä ne maksoivat?"

Entä jos ei kiinnosta?

Hienovarainen keino: Lataa samalla mitalla takaisin, joskin ehkä vähän vähemmän imartelevasti: "kiitos kun huomasit, vaikka silmäsi ovatkin vähän sameat."

Jos ei mene jakeluun: "Oi miten hieno tupée sinulla on! Mitä se maksoi – vai löysitkö sen jostain?"

Vinkki 4: Matkiminen

Fexus vinkkaa miehille, että heidän pitäisi matkia tai imitoida hieman naisen liikkeitä, sipaista hiuksia samalla lailla kuin nainenkin, korjata silmälaseja nenällä ja niin edelleen.

Entä jos ei kiinnosta?

Hienovarainen keino: Jos huomaat miehen matkivan sinua, älä tee mitään. Unohda elegantit liikkeet, vaan anna käsien roikkua sivuilla kuin löysä spagetti. Tämä saattaa hermostuttaa matkijan. Nauti.

Jos ei mene jakeluun: Ala liioittelemaan liikkeitäsi ja tee jokaisesta suurempia ja mahtipontisempia. Katso kuinka pitkään hän yrittää pysyä perässä.

Vinkki 5: Ei tarkoittaa kyllä

Fexus neuvoo miehiä olemaan luovuttamatta kovin herkästi. Hänen mielestään nainen kieltäytyy automaattisesti seurasta ja saattaa sanoa ei, vaikka häntä oikeasti kiinnostaisikin. Syynä nimittäin saattaa olla a) naisella on ollut todella rankka päivä töissä ja oikeasti hän kaipaa olkapäätä tai b) jokin muu asia painaa naisen mieltä tai kiukuttaa. Miehen siis Fexuksen mukaan kannattaa jatkaa flirttiä ja näin parantaa naisen mielialaa.

Entä jos ei kiinnosta?

Hienovarainen keino: "Tiedätkö, en ole laisinkaan kiinnostunut sinusta tai kenestäkään tutustasi."

Jos ei mene jakeluun: "Anteeksi, mutta yritän katsella täällä komeita miehiä ja sinun rumat kasvosi pilaavat näkymän täysin."

Vinkki 6: Lähtisitkö kahville?

Mies yrittää houkutella sinut vaihtamaan paikkaa. Hän ehdottaa, että voisitte käydä jossain kahvilla tai drinkillä. Tausta-ajatuksena on Fexuksen mukaan se, että kun nainen on kerran sanonut kyllä, on hänen helpompi sanoa kyllä uudelleenkin. Ensin siis kahville ja sitten nainen huomaakin suostuvansa miehen kutsuun jatkoille hänen luokseen. Fexuksen suosittelema repliikki on esimerkiksi: "Minun tekisi mieli kahvikupillista. Lähdetkö kanssani tuohon viereiseen kahvilaan ottamaan kupillisen?"

Entä jos ei kiinnosta?

Hienovarainen keino: Sano miehelle, että hän voi kyllä hakea kahvin ja sinä voit odottaa täällä juhlissa. Voit vielä lisätä, ettei miehellä ole mitään kiirettä takaisin.

Jos ei mene jakeluun: "Kiitos ei, saan kahvista erittäin rajun ja kiusallisen ripulin useammaksi päiväksi."

Vinkki 7: Askel taaksepäin

Fexus neuvoo, että sen jälkeen, kun mies on keskustellut naisen kanssa niitä näitä ja jonkinnäköinen yhteys on jo luotu, miehen tulisi ottaa askel taaksepäin. Näin mies näkee, onko nainen miehen "kuplassa", sillä kiinnostunut nainen ottaa askeleen eteenpäin, lähemmäksi miestä.

Entä jos ei kiinnosta?

Hienovarainen keino: Ota myös askel taaksepäin ja vilkuile ympärillesi löytääksesi uuden keskustelukumppanin.

Jos ei mene jakeluun: Ota pari askelta taaksepäin ja nosta kätesi ylös, niin ettei hän näe kasvojasi.

Vinkki 8: Kaksimielisyys

Jos mies käyttää keskustelussa kaksimielisyyksiksi tulkittavia sanavalintoja, hän luultavasti yrittää luoda tuhmaa tunnelmaa, virittää sinua tunnelmaan ja mahdollisesti selvittää sinun mieltymyksiäsi seksin suhteen.

Entä jos ei kiinnosta?

Hienovarainen keino: Käännä keskustelu toisaalle ja käytä vaikka termejä kuten tilitysvelvollisuus, taloudelliset valtasuhteet, diskurssi ja niin päin pois.

Jos ei mene jakeluun: Tuo keskusteluun kemiallinen kastraatio, puhkeavat paiseet ja muut mahdollisesti etovat asiat.

Vinkki 9: Uskoutuminen

Olette keskustelleet tovin ja mies madaltaa ääntään ja uskoutuu sinulle: "Olen sanonut kaikille, että harrastan elokuvia, mutta minulla ei oikeasti ole tietoakaan kuka Ingmar Bergman on". Tarkoituksena on luoda kuva, että mies on oikeasti herkkä ja inhimillinen ja ettei naisen tarvitse pelätä miestä.

Entä jos ei kiinnosta?

Hienovarainen keino: "No huhhuh! Ja sanoit kuitenkin käyneesi peruskoulun?"

Jos ei mene jakeluun: Tuijota häntä hetken aikaan säälivästi. Sen jälkeen kokeile vaikka seuraavaa "Niin, se on todella vaikeaa. Muistatko sinä minun nimeni? Se on Maija, M-a-i-j-a. Siinä on aika monta vaikeaa kirjainta kerralla. "

Vinkki 10: Pitkät tauot

Mies pitää keskustelussa pitkiä taukoja. Hän yrittää näin lisätä jännitystä ja vangita kiinnostuksen.

Entä jos ei kiinnosta?

Hienovarainen keino: Ala täyttää hänen taukojaan. Jos hän vaikka aloittaa "Olen aina pitänyt… (tauko)" ala arvailla mitä se voisi olla. Älä ole turhan imarteleva arvailuissasi.

Jos ei mene jakeluun: Käytä tauko hyväksesi ja poistu paikalta.

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lähde: Amelie

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja