Mainos

Nainen: Näin saat miehesi syttymään – katso salainen ase!

Haluaisitko tuoda makuuhuoneeseen jotakin uutta, joka saa miehen syttymään aivan uudella tavalla? YourTango.com neuvoo, miten saat miehen muuttumaan sulaksi vahaksi sinun edessäsi!

Saat miehen kiihottumaan, jos vain osaat käyttää oikein salaista asetta, eli tuhmaa sanavarastoasi! Näillä vinkeillä saat takuuvarmasti miehen syttymään.

Tuhmien puhuminen on klassinen tapa kuumentaa tilannetta makuuhuoneessa. Vaikka miehesi olisikin hieman vanhanaikainen, hän varmasti haluaisi kuulla sinun käyttävän pikkutuhmia sanoja. Jännityksen lisäksi se tuo lisämaustetta myös parisuhteeseenne. Mies tietää, että olet hulluna häneen ja tuntee olonsa ihailluksi ja itsevarmaksi.

Jos tuhmien puhuminen tuntuu vaikealta, ota selvää, mistä hän kiihottuu ja kerro hänelle, mitä haluaisit hänelle tehdä. Kehu miestäsi ja ota huomioon ne alueet, joista hän on epävarma. Näin myös parannat hänen itsetuntoansa.

Älä tyydy vain puhumaan tuhmia, vaan anna miehelle koko paketti! Tuhmat sanat korostuvat, kun puet yllesi jotakin tuhmaa ja seksikästä. Suurin osa miehistä toivoisi, että heidän naisensa pukeutuisivat suloisiin ja seksikkäisiin alusvaatteisiin vain heitä varten. Tämä on helppo tapa pitää mies tyytyväisenä makuuhuoneessa. Seksikkäin alusasusi yhdistettynä tuhmiin sanoihin on takuuvarma tapa saada mies käymään kuumana.

Monet parisuhteet ovat aluksi jännittäviä, mutta arjen myötä suhteesta katoaa spontaanius. Myös yllätyselementin voi yhdistää tuhmien puhumiseen. Yllätä miehesi ja tee aloite. Kun käyt hänen kimppuunsa ja alat ladella tuhmia sanoja, hän menee aluksi hämilleen ja pohtii, mitä ajat takaa. Monista miehistä tämä on erityisen kiihottavaa. Miehet haluavat jännitystä, joten anna sitä hänelle!

MTV3/Helmi

Lähde: YourTango.com

Kuva: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.