Nainen kokeili suosittua meikkiniksiä, mutta unohti erään oleellisen seikan – kuva paljastaa surkuhupaisan lopputuloksen

Nainen kokeili kehuttua niksiä meikkisienen puhdistamiseksi, mutta lopputulos oli kaikkea muuta kuin onnistunut.

Yllä olevalta videolta näet, miten meikkitaiteilija saa ihosta tasaisen näköisen suositun meikksienen avulla.

Tasaisin väliajoin tietyt niksit nousevat esiin sosiaalisessa mediassa. Yksi tällaisista nikseistä on jo ilmiöksi muodostuneen Beautyblender-meikkisienen kätevä puhdistustapa.

Kun Twitter-käyttäjä @Jaycoko_  julkaisi videon munan muotoisen meikkisienen puhdistamisesta mikrossa, innostuivat lukuisat muutkin käyttäjät kokeilemaan, toimiiko niksi todella.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

Jujuna on laittaa meikkisieni saippuavedessä mikroon minuutiksi, ja huuhdella tämän jälkeen puhtaaksi. Vaikka kikka on vanha, keräsi se Twitterissä runsaasti kiitoksia ja kehuja, ja twiitti sai yli 116 000 tykkäystä sekä kymmeniä tuhansia uudelleentwiittauksia.

"Olen innoissani. Se toimii!" hihkui eräs Twitter-käyttäjä. Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

Eräällä käyttäjällä ei mennyt aivan putkeen

Kaikkia onnistumisia kohden on luonnollista, että myös epäonnistumisia sattuu. Eräs hulvaton väärinkäsitys tapahtui, kun Twitter-käyttäjä @VTT_torii kokeili niksiä. Hän kun ei tajunnut, että niksi vaatii saippuaveden, ja laittoi sienen sellaisenaan mikroon minuutiksi. 

Lopputulos on arvattavissa.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

"Poistan Twitterin. Olen vihainen. Mitä hittoa?" nainen tiuski Twitterissä julkaisten kuvan nyt jo entisestä meikkisienestään. Kuvilla on kymmeniä tuhansia tykkäyksiä.

Hyvä puoli asiassa on kuitenkin se, ettei mikään syttynyt tuleen.

Lähde: Marie Claire

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja