Mainos

Näin vuokralainen vältät taistelun vuokratakuurahoista!

Missä tapauksessa vuokranantaja voi pitää vuokratakuurahat? Voiko hän vähentää loppusiivouksen takuurahoista?

Asumisesta ja elämisestä tulee luonnollisesti jälkiä, kuten lommoja lattiaan ja vaikeasti irtoavia tahroja seiniin. Myös lapset ja lemmikit jättävät omat elämisen merkit.

Yhä useammin vuokralainen ja vuokranantaja päätyvät käräjille taistelemaan korvausvastuusta. Esimerkiksi vuonna 2009 Helsingin käräjäoikeudessa puitiin 2 452 tapausta, eli lähes 400 enemmän kuin vuonna 2000.

Kun asioista tulee riitaa, on hyvä, että on taustavoimia auttamassa tilanteen ratkomisessa. Vakuus.fi on palvelu, joka mahdollistaa takuuvuokrarahoituksen nopean saamisen ja avun mahdollisissa riitatilanteissa.

Vakuus.fi

Vakuus.fi on uusi maksutapavaihtoehto takuuvuokran maksamiseen. Vuokralainen voi hakea takuuvuokrarahoitusta turvallisesti Vakuus.fi kautta. Vuokralaisen hakiessa rahoituksen takuuvuokraan, hän saa ongelmatilanteisiin paremman oikeusturvan kuin esimerkiksi pankista haettaessa.

Miten sopimus käytännössä syntyy?

Vuokralainen voi hakea takuuvuokrarahoitusta netissä avaamalla käyttäjätilin Vakuus.fi -sivustolle. Saadessaan myöntävän vastauksen rahoitushakemukseen, hän saa henkilökohtaisen luottopäätöstunnuksen ja antaa sen välittäjälle tai vuokranantajalle, joka kohdistaa luottopäätöstunnuksen haluttuun asuntoon. Sen jälkeen vuokralainen vahvistaa takuuvuokrasumman TUPAS-tunnisteilla ja sopimus astuu voimaa. Vuokranantaja saa maksusitoumuksen Suomen Vakuusrahoitus Oy:ltä.

Vuokrasopimuksen päätyttyä ja kun asunnon loppusiivous on hyväksytty, vuokralaisen maksuvelvollisuus päättyy.

Miksi valita Vakuus.fi?

Vakuus.fi on nopea ja turvallinen tapa hakea takuuvuokrarahoitusta. Takuuvuokrarahoitus kannattaa hakea aina myöntämäämme maksimisummaan, eli 4.500 € asti. Lopullinen rahoitus määräytyy aina vuokrakohteen takuuvuokransumman mukaisesti. Takuuvuokran rahoitukseen on myös muita vaihtoehtoja, kuten esim. saada rahat vanhemmilta tai hakea lainaa omasta pankista, kulutusluottoyhtiöstä tai pikavippinä. Näillä vaihtoehdoilla ei kuitenkaan ole niin hyvää oikeusturvaa kuin Vakuus.fi –palvelulla, silloin kun takuuvuokrarahojen palautuksen kanssa on ongelmia.

Vuokralaisen hyödyt palvelusta:

 • Nopea, helppo ja edullinen tapa hakea rahoitusta takuuvuokraan.
 • Helppo: Rahoituspäätöksen jälkeen vuokralainen saa luottopäätöstunnuksen joka annetaan välittäjälle tai vuokranantajalle.
 • Edullinen: Korkotaso vain 9,5 % + Euribor 3 kk. Vuokralainen saa myös valita maksaako luottoa osamaksulla vai pelkät korot vuokralla asumisen ajalta.

Vuokranantajan hyödyt palvelusta:

 • Maksukykyiset vuokralaiset.
 • Hyvä ja luotettava vakuusturva, yhtiökumppanina toimii Svea Rahoitus.
 • Mahdollisuus saada parempi takuuvuokraturva kuin muilla vakuustuotteilla.
 • Nopeat ja varmat maksatukset häiriötilanteissa.

MTV3

Kuvat: Vakuus.fi

Lue myös:

  Uusimmat

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja