Näin veljekset majoittuivat: MTV Uutiset vieraili Porvoon poliisiampumisesta epäiltyjen motellihuoneessa – kaksikko jätti jälkeensä vain hammastahnaa ja jogurttikupin kannen

6:08
MTV Uutiset vieraili Porvoon poliisiampumisesta epäiltyjen motellihuoneessa.

MTV Uutiset vieraili Porvoon poliisiampumisesta epäiltyjen veljesten motellihuoneessa. Motellin omistajan mukaan miehet olivat avuliaita, hyväkäytöksisiä ja siistejä.

Kuvakooste miesten käyttämästä motellihuoneesta löytyy jutun lopusta.

Motelli On Line, jossa miehet majoittuivat kahden kuukauden ajan, sijaitsee noin kilometrin päässä Ölstensin yritys- ja pienteollisuusalueelta, missä miesten epäillään ampuneen kahta poliisimiestä ennen rajua Tampereen seudulle päättynyttä takaa-ajoa viime viikonloppuna.

Motellin omistajan mukaan miehet saapuivat motellille 24. päivä kesäkuuta, eli lähes tasan kaksi kuukautta ennen ampumisvälikohtausta.

Miehet olivat kertoneet olevansa rakennusmiehiä ja remontoivansa Porvoossa sijaitsevaa asuntoa. Omistajan mukaan miehet puhuivat hyvää suomea.

Motellin omistajan mukaan kaksikko maksoi majoituksestaan koko ajalta normaalisti ja käyttäytyi muutenkin siivosti.

"Siistimpiä kuin voisi uskoa"

Omistajan mukaan kaksikko oli hyvin avulias ja tarjosi jopa apuaan tarvittaessa. Kaksikkoa kuvaillaan ulospäin suuntautuneeksi ja siistiksi.

– Jopa siistimmäksi, kuin voisi uskoa, huonetta siivonnut omistaja kertoi paikalla vierailleen toimittaja Leo Jaakkosen mukaan.

Miehet eivät aiheuttaneet minkäänlaista häiriötä motellilla. Motellin omistaja järkyttyikin, kun kuuli, että miehiä epäillään poliisiampumisista.

Nyt miehistä muistuttaa motellihuoneessa enää hammastahnatuubi sekä jogurttipurkin kansi. Miesten muut tavarat on viety pois joko miesten itsensä tai poliisin toimesta.

Omistajalla ei ole tietoa, milloin miehet tarkalleen motellilta viime viikonloppuna lähtivät, sillä paikalla ei ole viikonloppuisin henkilökuntaa. Tiedossa ei myöskään ole, onko poliisi mahdollisesti vienyt huoneesta miesten omaisuutta.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja