Mainos

Näin tunnistat modernin herrasmiehen

Kaukana ovat ajat, jolloin mies aina avasi naiselle oven tai peitti kuralätäkön takillaan. Voisiko joku muka toimia niin nykymaailmassakin? Kyllä!

Mistä tunnistaa modernin herrasmiehen, kysyy Tressugar.com. Monet pienet vihjeet antavat ilmi miehen todellisen luonteen: onko hän naisen unelmien prinssi, vai tavallinen tallaaja?

Hän on herrasmies, jos…

Hän lukee uutisia, ja pystyy keskustelemaan niistä sivistyneesti, keskustelukumppaniaan loukkaamatta. Hän osaa myös suositella kirjoja. Herrasmies tietää sivistyksen arvon.

Hän ei notku Facebookissa montaa tuntia päivässä, varsinkaan työaikana. Herrasmies on mukana tekniikan maailman pintailmiöissä, muttei päivitä statustaan tunnin välein.

Mies pystyy pukeutumaan tilanteeseen kuin tilanteeseen. Hän on edustava, eikä koskaan nolaisi sinua ilmaantumalla kummitätisi pihajuhliin reikäisissä farkuissa. Herrasmiehen voi viedä minne vain, sillä hän tuntee käytöstavat ja hurmaa seurueen kuin seurueen. Smokkia hänellä ei kenties ole, mutta senkin vuokraamisen hän hoitaa ajallaan, valittelematta.

Hän maksaa takaisin lainaamansa rahat, myös eron jälkeen. Herrasmies ei jätä velkojaan maksamatta edes riitatilanteessa, sillä hän on aidosti kiltti kanssaeläjilleen.

Herrasmies osaa kokata. Hän ei kenties ole huippuravintolan pääkokki, mutta sinun ei tarvitse olla se, joka raataa yksin keittiössä. Herrasmies osaa tehdä osansa kotitöistä.

Hän ei ole täydellinen, ja tietää sen. Herrasmies ei menetä hermojaan, jos osaat jotakin häntä paremmin, eikä häntä nolota kysyä neuvoa vieraassa kaupungissa.

Hän avaa sinulle oven – tietenkin!

MTV3/Helmi

Lähde: Tressugar.com

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.