Näin Tommi Taurula reagoi Maija-Liisa Peuhun lähtöön Salkkareista: "Ollaan halailtu, pussailtu, naurettu ja riidelty"

Tommi Taurula avautuu siitä, miten Maija-Liisa Peuhun lähtö Salkkareista vaikuttaa häneen 2:47
Videolla Tommi Taurula kertoo suosikkihetkistään Salkkareiden parissa 25 vuoden ajalta.

Tommi Taurula on näytellyt 25-vuotispäivää viettävän Salatut elämät -sarjan Kari Taalasmaata vuodesta 1999 lähtien, muutamaa välivuotta lukuunottamatta. 

Salatut elämät  viettää torstaina 25. tammikuuta merkityksellistä juhlapäivää, kun Helsingin Tennispalatsilla juhlistetaan sarjan 25-vuotisjuhlaa. 

Salkkareiden Kari Taalasmaana jo vuodesta 1999 lähtien tunnettu näyttelijä Tommi Taurula  kertoi MTV Uutisille juhlapäivänä tunnelman olevan sekä "hämmentävä" että "hieno". 

– Se on kyllä merkinnyt paljon työtä ja jänniä tilanteita tässä elämässä. 

– Paljon hienoja muistoja. 

Näihin Taurulan mainitsemiin "jänniin tilanteisiin" on mahtunut jos minkälaista kommellusta Kari Taalasmaan elämän kirjossa. 

– Voi kuule, niitä on niin paljon. Olen joutunut esittämään naista, strippaamaan, sekoilemaan humalassa ja harrastamaan seksiä, Taurula kertoo piirtäen ilmaan lainausmerkit. 

– Eniten olen kyllä digannut siitä, mitä kaikkea Karin korjaamolla tapahtuu. Sitä oikeaa duunarihommaa.  

Sekä Taurulan hahmo että hän itse ovat uuden edessä, kun Kari Taalasmaan äitiä Ulla Taalasmaata sarjassa vuosikausien ajan näytellyt Maija-Liisa Peuhu  päättää uransa Salkkareiden parissa. 

Peuhun itsensä ja Ullan poistuminen Pihlajakadulta on saanut Taurulan haikeaksi. 

– Maija-Liisan kanssa meillä on niin pitkä historia, ollaan tehty niin paljon ja meillä on ollut tosi hauskaa. Me ollaan vähän niinkuin äiti ja poika muutenkin oltu siinä. Me ollaan halailtu, pussailtu, naurettu ja riidelty siellä ihan oikeastikin. Maijalle vaan terveisiä. 

Katso yllä olevalta videolta, mitä tunteita Salkkareiden 25-vuotissyntymäpäivä herättää Tommi Taurulassa ja mitkä ovat olleet hänen suosikkihetkiään matkan varrella.

Salatut elämät arkisin MTV Katsomossa ja klo 19.30 MTV3-kanavalla! Jaksot katsottavissa viikkoa ennen MTV Katsomo+ -tilauksella

Lue myös:

    Uusimmat