Näin tähdet muistelevat Elizabeth Tayloria

Näyttelijä Elizabeth Taylor nukkui eilen pois 79 vuoden iässä. Elokuvien suurnainen ehti tehdä elämänsä aikana lähtemättömän vaikutuksen moniin ihmisiin. Näin Hollywood-tähdet muistelevat legendaa.

Lukuisat tähdet ympäri maailman ovat välittömästi ilmaisseet kunnianosoituksensa edesmennyttä elokuvaikonia Elizabeth Tayloria kohtaan niin Twitterissä, Facebookissa kuin tiedotusvälineissäkin.

Legendan oma Elizabeth Taylor AIDS -säätiö on vedonnut ihmisiä tekemään lahjoituksia hänen muistokseen tai lähettämään henkilökohtaisen viestinsä Facebookin viralliselle muistosivulle. Tällaisin viestein tähdet muistelivat Tayloria.

Larry King, televisiojuontaja

"Elizabeth Taylor oli mahtava ystävä, upea tähti ja sisukas nainen. Hän oli hyvin erityinen. Ette tule näkemään hänen kaltaistaan enää. Jos Elizabeth ryhtyi taisteluun, hän otti sen sataprosenttisen tosissaan. Hän oli ensimmäinen kuuluisuus mukana kamppailussa AIDSia vastaan ja teki siitä asiansa."

Whoopi Goldberg, näyttelijä ja televisiojuontaja

"Tänään ystäväni Elizabeth Taylor nukkui pois. Kummallista kyllä me kaikki tiesimme tämän päivän koittavan, mutta silti hänen poismenonsa salpasi hengitykseni. Hän oli hauska, voimakas, vitsikäs, timantteja rakastava, suurenmoinen nainen. Hänellä oli elämässäni iso rooli. Tämä todella on yhden aikakauden loppu."

Joan Rivers, koomikko ja näyttelijä

"Surullista kuulla Elizabeth Taylorin kuolleen. Hän oli ensimmäinen merkittävä julkisuuden henkilö, joka ryhtyi kanssani taistoon AIDSia vastaan, kun se ei vielä ollut suosittu asia."

Elton John, laulaja

"Olemme juuri menettäneet yhden Hollywoodin kirkkaimmista tähdistä. Mikä vielä tärkeämpää, olemme menettäneet uskomattoman ihmisen."

Mariah Carey, laulaja

"Lepää rauhassa, Elizabeth Taylor, ainutlaatuinen legenda, joka elää ikuisesti."

George Michael, laulaja

"Niin surullinen päivä, Elizabeth Taylor oli viimeisiä Hollywoodin upeita tähtiä ja huikean ihastuttava nainen. Hän teki myös merkittävän työn viimeisen 25 vuoden ajan auttaakseen maailmaa taistelemaan HIV-epidemiaa vastaan. Olen ylpeä saatuani tutustua häneen edes vähän. Hän on myös ainoa ihminen, jolla olen koskaan nähnyt orvokin väriset silmät. Ne olivat aidosti violetit. Niin kauniit."

Perez Hilton, julkkisbloggari

"Lepää rauhassa Dame Elizabeth. Kiitos kaikesta hyvästä, jota olet saanut aikaan tässä maailmassa!"

Steve Martin, koomikko ja näyttelijä

"Tapasin Elizabeth Taylorin useita kertoja. Hän oli naseva ja itseään vähättelevä, mikä oli mielestäni yllättävää ja ilahduttavaa. Hän rakasti nauramista."

Jason Alexander, näyttelijä

"Satuin tapaamaan Liz Taylorin, kun olin takamustani myöten nakuna. Pitkä tarina. Hän ei silmiäänkään räpäyttänyt. Huippuluokan näyttelijä. Ja kyllä, upean näköinen. Mahtava elämä. Lepää rauhassa."

Russell Crowe, näyttelijä

"Lepää rauhassa Elizabeth Taylor, Jumalatar."

Kylie Minogue, laulaja

"Lepää rauhassa Dame Elizabeth…. Loistat loputtomiin kuin puhtaanvalkoinen timantti."

Nathan Followill, muusikko

"Lepää rauhassa Elizabeth Taylor. Isoisäni on juuri saanut Taivaan kaikkien aikojen ensimmäisen lähestymiskiellon."

MTV3/Helmi

Lähde: Digitalspy.co.uk

Kuvat: WireImage/AOP, Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja