Näin syvissä vesissä ei olla vielä käyty! Monika Lindeman kertoo Salkkarit-hahmonsa syksystä

Näyttelijäkaunotar Monika Lindeman kertoo, että poliisi-Lindan syksy tulee olemaan ennennäkemättöman rankka.

Tänään klo 19.30 käynnistyy Salatut elämät -sarjan 18. kausi. Esikoistaan odottava Salkkarit-tähti Monika Lindeman, 31, paljastaa, että hänen roolihahmonsa Linda Eerikäisen syksy tulee olemaan erittäin vaikea. 

– Syksyllä tulee oleman rankat paikat ja käydään todella syvissä vesissä, Lindeman paljastaa.

– Kaksi vuotta sarjassa nähty Linda ei ole näin syvissä vesissä vielä käynyt. Kyllä tällaiset tapahtumat syövät naista, näyttelijätär jatkaa.

Näyttelijätär jättäytyy pian äitiyslomalle, sillä hänen pienokaisensa laskettu aika on syksyn lopulla. Katsojille ei ole vielä paljastettu, miten poliisi Linda-hahmon käy.

– Mielenkiinnolla odotan, mitä tällä kaudella tulee tapahtumaan ja miten päädytään siihen, että Linda poistuu sarjasta, näyttelä vinkkaa. 

Salkkarit-tähden pienokaisen laskettu aika on syksyn lopussa, joten kaunotar jää äitiyslomalle jo muutaman viikon kuluttua.

Lindemanin mukaan tuntuu oudolta palata Salkkareihin, kun tietää, ettei ole kaudessa mukana loppuun asti.

– Onhan tässä vielä paljon tekemistä lyhyessä ajassa, näyttelijätär kertoo Linda-hahmonsa kuvauksista sarjassa.

Viimeisimmän kauden päätösjaksossa poliisi-Linda teki erittäin traumaattisen löydön. Hän etsi miestään Kari Taalasmaata (Tommi Taurula) autokorjaamolta ja löysi ruumiin auton alta. Katsojalle ei kuitenkaan paljastettu, oliko kyseessä Kari, vai joku muu henkilö.

Salatut elämät palaa MTV3-kanavalle tänään klo 19.30!

Lue myös:

    Uusimmat