Näin seurustelet supertähden kanssa, katso!

TheFrisky.com laati humoristisen listan niille, jotka ovat kyllästyneitä deittamaan taviksia. Haluatko seurustella julkkiksen kanssa? Muista, että huipulla tuulee ja kilpailu on kovaa.

Oletko kyllästynyt tapailemaan tavallisia ihmisiä? Haluatko seurustelukumppanin, jonka kaikki tuntevat? Lue TheFrisky.comin humoristinen lista!

Älä ole tyrkky

Oletko löytänyt henkilön, joka on kuuluisa ja kiinnostunut sinusta? Esitä vaikeasti tavoiteltavaa. Kuuluisilla ihmisillä on ympärillään paljon taviksia, jotka suorastaan heittäytyvät heidän kimppuunsa joka suunnalta. Älä ole yksi heistä. Tee selväksi, että olet vapaa, mutta et kuitenkaan liian helppo. Jos menette treffeille, älä hyppää sänkyyn ensitreffien jälkeen.

Hän on muutakin kuin julkisuuden henkilö

Suurin osa julkkiksista ei pidä ihmisistä, jotka jatkuvasti mielistelevät heitä. Suurin osa kyllästyy myös siihen, että heitä kohdellaan aina supertähtinä, sillä hekin ovat vain ihmisiä. Muista, että hän on paljon muutakin kuin julkisuuden henkilö ja tutustu hänen todelliseen persoonaansa.

Kärsivällisyyttä!

Totuus on, että julkkiksilla on paljon velvollisuuksia. He lentävät jatkuvasti paikasta toiseen ja ovat yhteydessä agenttiinsa, manageriinsa ja muihin yhteistyökumppaneihinsa. He eivät voi poistua kotoaan ilman, että heidät tunnistetaan. Ymmärrä siis, että hänen elämänsä ei ole samanlaista kuin sinun. Opi kestämään se.

Epävarmuus on heikkoja varten

Oletko sitä mieltä, että et ole hänen arvoisensa? Julkkis tienaa viikossa enemmän kuin sinä tienaat vuodessa, he ovat seurustelleet muiden hyvännäköisten julkkisten kanssa ja sinun koko kotisi mahtuisi supertähden olohuoneeseen. Näillä asioilla ei ole mitään väliä. Muista, että julkkiksetkin ovat epävarmoja itsestään.

Sinäkin olet tähti

Muista, että sinä olet oman elämäsi supertähti! Jos haluat elää mielenkiintoista elämää, tee mielenkiintoisia ja siistejä asioita. Säilytä oma elämäsi ja identiteettisi julkkisrakkaastasi huolimatta.

MTV3/Helmi

Lähde: TheFrisky.com

Kuva: Shutterstock

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja