Näin seuraat MM-kisoja MTV:n kanavilla

MTV on tänäkin keväänä jääkiekon MM-kisoissa television puolella Leijonien kotiluola. Kaikki 64 MM-kiekkopeliä Pietarista ja Moskovasta lähetetään MTV:llä suorina lähetyksinä. MM-kisat alkavat perjantaina 6. toukokuuta.

Jo entuudestaan nimekäs MTV:n asiantuntijatiimi on saanut Hannu Aravirran, Pasi Nurmisen ja Juhani Tammisen rinnalle kultaisen vahvistuksen. Leijonat sekä viimeksi Nuoret Leijonat MM-kultaan johdattanut Jukka Jalonen tulee tuomaan näkemyksensä peliin. Toinen uusi kasvo on sanavalmis hänkin: Stanley Cup -voittaja Ville Nieminen!

MAINOS

MM-kisat MTV Totalilla ja Katsomossa

Näet MM-lätkän ja kaiken muun MTV:n urheilun hankkimalla operaattoriltasi MTV Total -paketin tai MTV Total Sport -paketin. MTV Katsomosta voit tilata joko MTV Total Sport -paketin tai päiväpassin.

Tilaa MTV Total    Tilaa MTV Total Sport Katsomosta

Selostamossa jatkavat tutut äänet. MTV Total -paketin kanavilla Leijonien otteluissa itsensä laittaa likoon Antero Mertaranta ja MTV3:n puolella Mika Saukkonen. Muiden otteluiden osalta selostusvastuuta jakavat myös Juha Taivainen, Teppo Laaksonen sekä Tomi Tuominen, jonka uutena - ja taatusti kiinnostavana - roolina on isännöidä Juhani Tammisen kommentointiosuuksia ennen ja jälkeen pelien. "Don Tamin" rooli tulee kasvamaan merkittävästi myös sosiaalisessa mediassa. Studiolähetysten isäntinä toimivat Teemu Niikko ja Ville Lepistö.

Suorasta ottelulähetyksestä siirrytään pikakoosteeseen

MTV Totalilla ja Katsomossa Leijonien lähetykset noudattelevat varsin tuttua, hyväksi havaittua konseptia: luvassa on muun muassa MM-uutisia, MM-kisaraportteja, TOP-listoja sekä uusintahehkua aiemmilta Leijonien menestysvuosilta.

- Studiossamme asiantuntijoillemme riittää jälleen puuhaa pelin hienouksien avaamiseksi suurelle yleisölle: on muun muassa piirtotyökalua, kosketusnäyttöä, 3D-kokoonpanoa ja niin sanottu puuhanurkka, eli mailat ja kypärät ovat edelleen havainnollistavassa käytössä, hymyilee MTV:n urheilupäällikkö Markus Autero.

- Lisäksi aina suoran ottelulähetyksen jälkeen MTV Totalilla hypätään pikakoosteeseen toisen hallin ottelusta, jotta katsoja saa kaikista turnauksen otteluista irti parhaan elämyksen.

Suomen ottelut selostetaan suorina lähetyksinä myös Radio Novassa ja Radio Cityssä. Äänessä on kokenut kiekkomies J-P Jalo.

- Varsinaisten otteluiden lisäksi tarjoamme pregame-osuuden, jossa virittäydytään päivän matsitunnelmaan ja tietenkin jälkilöylyt. Kahden radiokanavan lisäksi panostamme vahvasti myös nettiradioon, kertoo Radio Cityn vastaava tuottaja Jani Rajalin.

MTV3-kanavalla otteluita esitetään yhteensä 12, ja ne kaikki ovat katsottavissa myös ruotsinkielisellä selostuksella. Tämä toteutetaan yhteistyössä Hufvudstadsbladetin kanssa, ja selostajana toimii Niclas Lönnqvist.

Verkon puolella MM-kisahuumaa eletään aamusta iltaan MM-kisasivuilla www.mtv.fi/mm2016. MTV Tekstikanavalla MM-kisasivut löytyvät sivuilta 570–599.

Toukokuu on MTV:llä urheilun superkuukausi

Leijonien lisäksi toukokuu on MTV:n kanavilla urheilufaneille muutenkin nautinnollista aikaa. Jääkiekon MM-kisojen lisäksi perjantaina 6.5. starttaa maailman parhaiden yleisurheilijoiden Timanttiliiga, formuloissa kaahataan peräti kolme F1 GP:tä ja jalkapallon Englannin Valioliigan päätöskierros pelataan 15. toukokuuta.

- Todellinen urheilun superviikonloppu on toukokuun puolivälissä, kun nämä kaikki lajit pyörivät yhtä aikaa - muita urheilujamme unohtamatta, Markus Autero toteaa.

Suomen alkulohko-ottelut ja pudotuspelit:

Pe 6.5. Suomi - Valko-Venäjä klo 20.15
Su 8.5. Suomi – Saksa klo 16.15
Ma 9.5. Suomi – USA klo 20.15
Ke 11.5. Suomi – Unkari klo 20.15
La 14.5. Ranska – Suomi klo 12.15
Su 15.5. Slovakia – Suomi klo 20.15
Ti 17.5. Kanada – Suomi klo 20.15
To 19.5. Puolivälierät klo 16.15 ja 20.15
La 21.5. Välierät klo 16.15 ja 20.15
Su 22.5 Finaali ja pronssiottelu klo 16.15 ja 20.45

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja