Näin rakastelette julkisella paikalla jäämättä kiinni

Toisinaan alkaa tehdä mieli, vaikkei olisikaan turvallisesti kotona. Miten hoitaa pikainen seksiakti julkisella paikalla jäämättä kiinni?

Ivillage.com antaa vinkit siihen, miten onnistut rakastelemaan kultasi kanssa julkisella paikalla – ainakin pikaisesti. Nappaa neuvot talteen ja kokeile!

Levähdyspaikka

Ette kai halua tulla poliisin yllättämäksi? Valmistautukaa huolella.

Toimi näin: Parkkeeratkaa suuren auton taakse, levähdyspaikan pimeään nurkkaukseen tai pikaruokaravintolan taakse. Eduksi on, jos ette yritä aktia päiväsaikaan. Voitte asettaa takkinne ikkunan eteen suojaksi. Mikäli haluatte maustaa hommaa roolileikillä, toinen teistä voisi esimerkiksi olla kiitollinen liftaaja…

Riskikerroin: 5 (Asteikolla 1-5, jossa 5 on suurin riski jäädä kiinni housut kintuissa)

Toimisto

Jos jäät toimistollasi kiinni seksistä, saatat menettää työpaikkasi. Ole siis tarkkana!

Toimi näin: Parhaat puitteet seksille toimistolla on oma huone, jossa saa oven lukkoon ja kaihtimet kiinni. Suunnittele akti sellaiseen kellonaikaan, jolloin paikalla ei ole kuin korkeintaan siivooja tyhjentämässä roskakoreja. Tarkista myös, ettei toimistollasi ole valvontakameroita – todistusaineistoa ei kaivata. Pöytä on hyvä korvike sängylle, mutta älä unohda tuolia! Tähän sijaintiin löytyy myös aikuisviihde-elokuvista tutut roolileikit sihteeri-pomo-asetelmasta lähtien. Jos sinulla ei ole omaa toimistoa, myös porraskäytävä voi olla toimiva vaihtoehto. Kovin kovaa ääntä ei kannata pitää, sillä portaikot tuppaavat kaikumaan.

Riskikerroin: 4

Häät

Vaikka jäisit kiinni seksistä kesken häiden, et todennäköisesti joudu ongelmiin – paitsi jos harrastat sitä sulhasen tai morsiamen kanssa. Voit aina selittää, että häiden romanttinen tunnelma tarttui sinuunkin.

Toimi näin: Vihkimisen jälkeen, kun kaikki seurustelevat keskenään ja onnittelevat hääparia, teitä tuskin kaivataan hetkeen. Valitkaa syrjäinen huone tarpeeksi kaukana häähumusta. Jos mahdollista, lukitkaa ovi. Yrittäkää pitää vaatteenne ja hiuksenne siistinä, sillä räjähtänyt look saattaa herättää epäilyksiä häävieraissa.

Riskikerroin: 1

Autopesu

Tässä paikassa ei ole muita riskejä kuin vaihteen vaihtaminen vahingossa ja satunnainen torvensoitanta, jos siihen sattuu osumaan. Kun pesuharjakset ja saippuat jylläävät ympärillä, ei kukaan tiedä, mitä teette auton sisällä seuraavat viisi minuuttia. On vain parasta olla nopea, sillä kun auto on kuivattu, hauskuus on ohi!

Toimi näin: Aika on vihollisenne, joten valmistautukaa etukäteen. Nainen: käytä hametta ilman alushousuja. Mies: Vedä sepalus auki, kun olette parkkeeranneet auton. Jos nainen on ratissa, hän voi hypätä hajareisin miehen päälle viereiselle penkille, eikä ratti hierrä selkää – ja mies voi samalla varmistaa, että nainen ehtii ajoissa takaisin paikalleen.

Riskikerroin: 1

MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja