Näin pysyt remonttibudjetissasi

Huonetta uudistaessa budjetissa pysyminen voi joskus tuottaa vaikeuksia. Uudet huonekalut, lattiamateriaalit ja tapetit houkuttelevat. Näillä vinkeillä helpotat budjetissa pysymistä.

Käy kirpputoreilla

Tutki rohkeasti kirpputorien valikoimia, voit tehdä todellisia löytöjä. Kirpputoreilta voi löytää kaikkea huonekaluista pieniin sisustustarvikkeisiin.

Hyödynnä Internetiä

Internet on pullollaan osto- ja myyntipalstoja ja huutokauppoja. Käy läpi niiden tarjontaa, yleensä hintataso on edullinen. Internetistä löytyy myös sivustoja, joilla voi verrata tuotteiden hintoja eri liikkeissä.

Vuokraa tai lainaa työkaluja

Jos tarvitset remontissa työkaluja, huomioi, että kaikkia ei ole pakko ostaa. Kokeile vuokrata tai lainata työkaluja tuttaviltasi, niin säästät rahaa.

Uudista, älä osta uutta

Monet huonekalut muuttuvat kokonaan, kun niille antaa uuden maalipinnan tai verhoilun. Etenkin maalaaminen on helppoa ja edullista puuhaa.

Muuta valaistusta

Valosuunnittelu on helppo ja edullinen tapa saada huoneeseen uutta ilmettä. Hanki huoneeseen kohdevalaisimia, jotka luovat huoneeseen tunnelmaa. Lattialamppu valaisee mukavasti pimeän nurkan, pieni kohdevalaisin taas antaa seinällä olevalle taululle uutta ilmettä.

Siirtele huonekaluja

Älä sijoita huonekaluja automaattisesti seinän vierustoille, vaan mieti vaihtoehtoisia ratkaisuja. Keskemmälle sijoitetut huonekalut tai poikittaiset linjat tuovat uudenlaista ryhtiä huoneeseen.

MTV3/remodelingcenter.com

Kuvat: Colourbox

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja