Näin pukeutuu kurvikas Kim Kardashian

Seurapiiriperhonen Kim Kardashian näyttää, miten kurvikkaan naisen kannattaa pukeutua. Kim suosii erityisesti mustaa ja valkoista. Tähti myös korostaa mielellään vyötäröään.






Kim saapui Pepsi Maxin tapahtumaan kapoisessa nahkahameessa ja valkoisessa kauluspaidassa. Hameessa on korkea vyötärö, joka sopii muodokkaalle naiselle. Paidan pussitetut hihat ovat mielenkiintoinen yksityiskohta.Tribecca Film -festivaaleilla Kim edusti kokomustassa asukokonaisuudessa. Musta on yleensä imarteleva vaihtoehto, mutta tämä asu saa Kimin vartalon näyttämään aavistuksen tasapaksulta.

Three O Bubblen juhlissa Kimillä oli yllään pirteä seepramekko ja pitkä valkoinen jakku, jossa on katkaistut hihat. Turkoosi käsilaukku ja gladiaattorikorkokengät asustivat kokonaisuutta.Kim näyttää olevan eläinkuosinen ystävä. Tätä villikuosista mekkoa hän rauhoitti mustalla liivillä ja mustilla korkeakorkoisilla sandaaleilla.

Much Music Video Awardseissa Kimillä oli yllään Nuj Novekette -merkkinen suloinen mustavalkoinen pin up -tyylinen mekko. Mekon vyössä on takana rusetti. Kotisivuillaan Kim kertoo, että hänen hiuksensa laitettiin tilaisuutta varten Marilyn Monroe -henkisesti.

Koonnut: MTV3/Helmi

Kuvat: Wireimage/AOP

Lue myös:

    Uusimmat