Mainos

Näin navigoit Helmessä

Uudistunut Helmi on erilainen. Tule ensin Helmeen - ja aloita Helmen etusivusta. Sinne on kerätty kaikki linkit, joiden avulla voit aloittaa surfailusi netissä ja ottaa loman arjen paineista. Tervetuloa naisten nettitaivaaseen - helmeilemään!

Helmi on jaettu kahdeksaan aihepiiriin. Lisäksi sivusto tarjoaa nettiradion, blogipalvelun ja useita erilaisia työkaluja arjen piristämiseksi.

Ylänavigaatio muodostuu navigaatiopalkista ja aihepiirien kansinostoista. Uusi juttu nousee julkaistaessa suoraan Helmen etusivulle ja nostaa mukanaan aihepiirin kansinoston ja siinä olevat kolme uusinta aihepiirin artikkelia - sekä kyseisen aihepiirin värimaailman.

Jos et jaksa odottaa ilmeen vaihtumista, voit myös itse selata aihealueiden uusimpia juttuja kansinoston reunassa olevasta pyöreästä napista klikkaamalla. Vihreä nuoli osoittaa selailun suunnan.

Aihepiirit ovat Häät, Hyvinvointi, Kauneus, Muoti, Rakkaus, Seksi, Kuudes aisti ja Vapaalla. Jokaiseen aihepiiriin kuuluu myös erikoissivustoja, Tyylitalo kerää yhteen työkalut kauneuden ja muodin piiristä, Ennustajasta löydät välineet tähtikartan tekemiseen, numerologialaskurin ja I Ching -oraakkelin.

Löydät kaikki "Helmen erikoiset" helposti ylänavigaation linkistä Lisää. Se heilauttaa sinut sivun alareunassa olevaan Footeriin, alanavigaatiolaatikkoon, johon on kerätty koko Helmen sisältö linkkilistaksi.

Linkki Blogit vie sinut Helmi-blogien etusivulle, missä voit lukea ja kommentoida toisten kirjoittajien blogimerkintöjä tai käynnistää oman blogin haluamastasi aiheista. Myös blogeissa on valittavinasi uuden Helmi-ilmeen mukaisia blogitaustoja.

Kansiflashin alla esitellään Helmen yhteistyökumppanit ja heidän kampanjasivuillaan ilmestyneet uusimmat artikkelit, kilpailut ja tapahtumat. Kaupallisten minisaittien nostojen alla on Helmen oma kampanjaelementti, jota käytetään kertomaan uusista sisältökokonaisuuksista, tapahtumista ja kilpailuista.

Kampanjanoston alapuolella tai sen paikalla silloin, kun nosto ei ole käytössä, ovat Radio Helmen player ja päivän horoskoopit. Playerin tietoruutu kertoo, mikä kappale juuri nyt soi Radio Helmessä, ja sen vieressä oleva kuva esittelee Radio Helmi -sivuston uusimman artikkelin. Radio Helmessä on kuultavissa ja luettavissa viikonvaihteen Vapaalla ja viihteellä -ohjelman miesystävien haastattelut, tähtivieraiden karttatulkinnat ja mielenkiintoisten artistien esittelyitä.

Päivän horoskoopinnäet kunkin horoskooppimerkin kuvaketta klikkaamalla.

Kansiflashin ja Helmen yhteistyökumppaneiden alla on kaksi toimituksen esiin nostavaa päivän tärkeää juttua. Oikeassa reunassa mainosbannerin vieressä ovat otsikkolistat päivän uusimmista ja suosituimmista Helmi-artikkeleista ja Helmen uusimmat persoonallisuustestit.

Helmen suosituimpien sisältöjen lisäksi etusivumme avaa pääsyn myös muualle nettiin. Otsikon Muualla netissä alle kerätään mielenkiintoisimpien naistenlehtien RSS-syötteet kotimaassa ja maailmalla. Jos oma suosikkisi ei vielä ole listalla, lähetä meille palautetta ja pyydä sen lisäämistä listaan.

Ison jättiboksi-mainospaikan alapuolella kiertää rummussa Helmen kaupallisten minisaittien uusimpien artikkelien kuvalliset nostot. Sen alla on vielä nostopaikka Maikkarin omille, naisia kiinnostaville sisällöille.

Helmi-käyttäjien toiveesta etusivulla on myös kooste kaikkien alaosioiden uusimmista jutuista. Tästä näet yhdellä silmäyksellä ajankohtaisimmat artikkelit kaikkialla Helmessä.

Alaosioiden uusimpien nostojen alla esitellään uusimmat testiryhmät. Helmessä testataan vuoden mittaan lukuisia erilaisia tuotteita ja palveluita. Testiryhmiin valitaan testaajia maksuttoman Helmi-klubin jäsenten keskuudesta. Jos et vielä ole jäsen, rekisteröidy.

Testiryhmänostojen alapuolella on videonosto, jossa vuorottelevat uusimmat Helmi-videot, TV-ohjelmat ja kampanjanostot tai -videot. Videonoston vieressä ovat linkit uusimpiin Helmi-blogeihin sekä päivän kysymys - muista osallistua!

Etusivu päättyy footeriin, joka on kaikkein kätevin tapa nähdä kerralla kaikki Helmi-sisällöt ja tärkeä työkalu silloin, jos tiedät mitä olet etsimässä. Ylänavigaation linkistä "Lisää" pääset suoraan footeriin ja näet luettelon koko sisällöstämme. Footerissa on erikseen myös luettelo kaikista Helmen erikoissivustoista (ns. minisaiteista), lista kaupallisista yhteistyösivustoista sekä linkki myös palautelomakkeeseen.

Viimeisimpänä esittelemme erinomaiset palvelut, joiden uskomme olevan tutustumisen arvoisia. Jokainen logo on linkki ko. palveluun.

Jos nämä ohjeet eivät auta sinua löytämään sinne, minne halusit Helmessä löytää, lähetä meille palautetta. Autamme mielellämme.

Olet lämpimästi tervetullut Helmeen - naisten nettitaivaaseen!

Helmi-toimitus

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.