Näin Marika tekstaili Ilkka Kanervan kanssa - kohukaunotar muistelee

Marika Fingerroos muistelee millaista tekstiviestittely oli Ilkka Kanervan kanssa.

Kansanedustaja Ilkka Kanerva ei joutunut ensimmäistä kertaa tekstiviestikohun hampaisiin, kun Seiska kertoi uusimmasta kohusta torstaina. Kanervan kerrottiin lähettäneen yli sata tekstiviestiä baarissa tapaamalleen parikymppiselle Helsingissä asuvalle naiselle. Kohuista suurin kuitenkin tapahtui keväällä 2008, jolloin viestit Johanna Tukiaisen kanssa päätyivät julkisuuteen ja skandaalin siivittämänä Kanerva joutui jättämään työnsä ministerinä.

Julkisuudessa useat naiset ovat paljastaneet viestittelynsä kansanedustajan kanssa. Vuonna 2005 julkisuudessa kohistiin, kun Ilkka Kanerva tekstaili Marika Fingerroosin kanssa. Näin Marika Fingerroos muistelee omaa yhteydenpitoaan:

– Ne olivat lähinnä tekstiviestejä, ja olihan siinä muutama puhelukin. Olivathan ne rohkeita viestejä. Jokaisessa viestissä oli kyse, että mitä on päälläni. Tottakai naisena on niin ovela, että rupeaa kiusaamaan miestä. Vastailin, että en käytä alkkareita. Sellaista perussettiä. Mitä nyt tuli mieleen siinä tilanteessa. Näiden viestien sisältö ei ollut mitään säästä puhumista, Marika Fingerroos kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille.

(MTV3–JARI KUPIAINEN)

Lue myös:

    Uusimmat