Marika Fingerroos: En nimittäisi Martinaa oikeaksi laulajaksi

Salarakkaat-albumilla Martina Aitolehden kanssa laulanut Marika Fingerroos ei ole vakuuttunut Martinan uudesta laulu-urasta.

Marika kertoo, ettei hän ole hetkeen seurannut Martinan uraa. Martina on tehnyt levytyssopimuksen Universal Musicin kanssa ja Martina-nimisen albumin ensimmäinen single 9 Digits julkaistaan 28. tammikuuta.

– Todennäköisesti Martina tähtää musiikillaan julkisuuteen. Eron takia on pitänyt keksiä nyt jotain muuta. Jää nähtäväksi, miten Martina pärjää musiikkialalla, mutta onhan Suomessa oikeitakin artisteja, Marika muotoilee.

Marika toteaakin arvostavansa enemmän vanhan kansan laulajia, jotka ovat oikeasti kouluttautuneita ja luoneet pitkän uran. Esimerkkinä lahjakkaasti uraa luoneesta laulajasta Marika mainitsee Katri Helenan.

– Julkisuuden kautta laulajaksi nousseet eivät ole arvostetuimpia laulajia. En nimittäisi Martinaa oikeaksi laulajaksi. Tosin tekeväthän esimerkiksi jenkkimallit samaa, ja totta kai pitää tehdä sellaista, mikä itsestä tuntuu hyvältä. Tsemppiä vain Martinalle, Marika toteaa.

Marika vakuuttaa, että hän ei enää aio luoda uraa laulajana. Hänen ja Martinan vuonna 2005 julkaistu Salarakkaat-albumi lähinnä naurattaa naista.

– Elän niin, että ei tarvitse turhaan katua asioita, ja osaan ajatella aikuismaisesti, että Salarakkaat-albumi julkaistiin silloin, kun olimme nuoria. Aikansa kutakin, eihän se kovin musikaalista touhua ollut, Marika naureskelee.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat