Näin jättimäistä palkkaa José Mourinho tienaa uudessa seurassaan

José Mourinho pestattiin sunnuntaina turkkilaisjätti Fenerbahçen peräsimeen. Nyt seura on ilmoittanut pörssitiedotteessaan portugalilaisluotsin palkan.

Mourinho on tehnyt Fenerbahçen kanssa kaksivuotisen sopimuksen. Fenerbahçe kertoo, että 61-vuotias nauttii seurassa 10,5 miljoonan euron vuosipalkasta. Tämä tarkoittaa yli 200 000 euroa viikossa.

Turkkilaiset seurat ovat velvollisia ilmoittamaan allekirjoittamiensa sopimuksien palkkalukemat osakkeenomistajiensa informoimiseksi.

Ilmoitus tuli kolme päivää sen jälkeen, kun turkkilainen suurseura esitteli Mourinhon tuhansien fanien täyttämällä stadionilla.

Seura ei kuitenkaan ole maininnut Mourinhon sopimuksessa olevien bonusten suuruutta, eli palkka on potentiaalisesti vielä 10,5 miljoonaa euroa suurempi.

Mourinhon tehtävänä Fenerbahçessa on voittaa Turkin liiga, mitä seura ei ole onnistunut tekemään sitten vuoden 2014.

Joukkue jäi viime kauden mestaruustaistelussa kakkoseksi Galatasaraylle, joka varmisti liigavoiton kolmen pisteen erolla kilpailijaansa.

Mourinho ei ole työskennellyt Euroopan TOP5-liigojen ulkopuolella sitten vuoden 2004, jolloin hän jätti Porton voitettuaan siellä Mestarien liigan.

Sen jälkeen valmentajaikoni on luotsannut Chelseaa, Internazionalea, Real Madridia, Manchester Unitedia, Tottenhamia sekä AS Romaa.

Lue myös:

    Uusimmat