Näin jätät poikaystäväsi ilman draamaa

Kumppanisi on antanut sinulle paljon hyvää, miksi siis lopettaisit suhteesi riitaan ja eripuraan? Näillä vinkeillä tuleva ex-rakkaasi muistelee sinua hyvillä mielin vielä vuosienkin jälkeen.

Ihmissuhteet loppuvat usein riitaan ja eripuraan. Rakkaussuhteen voi kuitenkin päättää myös toista kunnioittavasti. Yourtango.com neuvoo, kuinka voit lähteä eri suuntaan poikaystäväsi kanssa ilman ylimääräistä draamaa.

1. Älä syyllistä häntä. Kun sanot miehelle, että hänessä on jokin vialla tai hän ei ole riittävän hyvä sinulle, mies voi reagoida kahdella tavalla. Hän voi puolustautua ja hyökätä sinua vastaan, jolloin erosta tulee mitä luultavimmin todella likainen. Toinen vaihtoehto on, että mies yrittää saada sinut takaisin lupaamalla muuttua. Jos todella haluat erota, tilanne voi olla kiusallinen.

2. Loppujen lopuksi kyse on kuitenkin sinusta, joten sano miehellesi, että ero on oma syysi. Anna hänen ymmärtää, että asiat eivät sujuneet sinun vuoksesi - ehkä ette halunneet samoja asioita, tai et pystynyt antamaan hänelle sitä mitä hän haluaa. Kun otat vastuun itsellesi, hänen on vaikea inttää vastaan.

3. Älä anna miehelle toivoa yhteen palaamisesta. Tee selväksi, että ero on lopullinen. Ole ystävällinen, mutta tiukka. Anna hänelle vapaus jatkaa elämäänsä.

4. Älä pitkitä eroa antamalla hänen tulla vielä kerran kylään tai viettämällä aikaa hänen kanssaan. Tee selväksi, että aiot erota heti.

5. Käsittele tunteitasi ja mieti mitä suhde on sinulle opettanut. Opi virheistäsi ja muista opetukset myös seuraavassa suhteessasi. Arvosta kaikkea sitä, mitä entinen poikaystäväsi on sinulle antanut ja opettanut. Hyvästele entisesi rakkaudella ja kunnioituksella.

MTV3/Helmi

Lähde: yourtango.com

Kuvat: Shutterstock/Yuri Arcus

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja