Näin hulppeasti Pekka Haavisto ja Sauli Niinistö asuvat – katso kuvat!

Presidenttiehdokkaat Sauli Niinistö ja Pekka Haavisto asuvat kumpikin varsin hulppeasti: Niinistön Espoossa sijaitseva omakotitaloa koristaa muun muassa suihkulähde ja kaunis piha-alue, Haavisto sen sijaan asuu arvokiinteistössä yhdessä Helsingin kalleimmista alueista.

Mäntyniemi on komea koti, mutta kumpikin presidenttiehdokas asuu tälläkin hetkellä varsin hulppeasti.

Sauli Niinistö asuu puolisonsa Jenni Haukion kanssa Espoossa omakotitalossa, josta pariskunta maksoi 580 000 euroa. Vaaleaksi rapattua taloa kiertää kaunis piha-alue ja muun muassa suihkulähde.

Talon asuinpinta-ala on 170 neliötä, tontin pinta-ala on hulppeat 1 200 neliötä. Keittiön ja olohuoneen lisäksi talossa on kolme makuuhuonetta.

Haavisto taasen asuu keskellä Helsinkiä Kruunuhaassa, joka on yksi pääkaupunkin arvostetuimmista ja kalleimmista asuinalueista. Vuokrakolmiossa on 113 neliötä.

Vaikka Haavisto asuu tällä hetkellä vuokralla, asui hän vielä hetki sitten Munkkiniemessä itse omistamassaan arvokiinteistössä. Vuonna 1956 valmistuneen, aikaisemmin taiteilija-ateljeena toimineen omakotitalon rakennutti muun muassa Sibelius-monumentin rakennuttanut Eila Hiltunen. Sen alkuperäinen hinta oli 635 000 euroa. Haavisto itse kaupitteli entistä kotiaan viime vuoden tammikuussa 1 690 000 euron hintaan.

– Talo ostettiin niin sanotusti purkukuntoisena. Talo on saneerattu sisältä ja ulkoa, muun muassa ulkopinnat, ikkunat, ovet ja lämmitysjärjestelmä on uusittu, Haavisto luetteli MTV3:n Viihde-uutisille tammikuussa.

Neliöitä asunnossa on saneeraustöiden jälkeen noin 240. Myös ateljeetilat on muutettu asuinkäyttöön.

– Ohikulkijat vääntävät vitsiä, että talomme on Munkkiniemen suurin kioski tai venäläisen taiteen museo. Talon myyntihinta on 1 690 000 euroa, mutta olisi valitettavasti liioiteltua puhua miljoonavoitosta, koska talon saneeraukseen on uponnut paljon rahaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja