Näin houkuttelet miehesi antamaan suuseksiä!

Mies haluaa mielellään vastaanottaa suuseksiä, mutta antamispuoli ei käy yhtä luontevasti. Poimi vinkit talteen ja houkuttele miehesi tyydyttämään sinut suullaan jo tänä iltana.

Kun miehesi haluaa suuseksiä (eli yleensä aina), hän ei yritä salailla sitä. Oletko huomannut, että vastapalveluksen antaminen saattaa jäädä häneltä puolitiehen? Jos kumppanisi on vastahakoinen suuntaamaan napasi alapuolelle tai olet liian ujo pyytämään sitä häneltä, tässä Ivillage.com-sivuston vinkit siihen, kuinka voit esittää asiasi olematta päällekäyvä tai joutumatta kiusalliseen tilanteeseen.

Puhu!

Olisikin mukavaa, jos miehet osaisivat lukea ajatuksia. Mitä tyydytykseen tulee, miehesi ei välttämättä tiedä, että haluat häneltä suuseksiä. Seuraavan kerran kun sinä tyydytät häntä suullasi, voit sanoa: "Minun vuoroni seuraavaksi, eikö niin?" Tai kokeile suorempaa lähestymistapaa ja kysy suoraan, haluaako hän nuolla sinua. Monet miehet kokevat aktiivisen naisen seksikkäänä ja haluavat tuntea itsensä halutuksi.

Menkää suihkuun

Lakkaa murehtimasta miltä maistut tai tuoksut – epävarmuutesi saattaa estää miestäsi siirtymästä alemmaksi. Ei siksi, että miehesi ajattelisi sinun olevan yököttävä, mutta hän saattaa epäröidä huomattuaan sinun huolestuneet eleesi. Kuulostaako tutulta? Aloittakaa esileikki suihkulla. Älkää käyttäkö tuoksuvia saippuoita. Mies pitää luonnollisesta tuoksustasi ruusunkukkia enemmän.

Ole hänen cheerleaderinsa

Kannusta miestäsi – älä koskaan kritisoi. Monet miehet ovat huolissaan, etteivät tee hommaa oikein. Ohjeista häntä niin kädelläsi kuin sanoin: oikealle, vasemmalle, hellemmin…

Kokeilkaa 69-asentoa

69-asento sallii teidän molempien saavan nautintoa samaan aikaan. Ajattele asentoa alkupalana, ei pääruokana! Maatkaa vierekkäin ja yrittäkää keskittyä toisen tyydyttämiseen enemmän kuin itseenne.

Siisti intiimialueesi

Pieni parturointi voi viedä pitkälle: lopputulos miellyttää rakkaasi silmää ja saa myös sinut tuntemaan itsesi paljon seksikkäämmäksi. Mies myös löytää klitoriksesi helpommin ja on itsevarmempi kiihottaessaan sinua.

Vaadi kokovartalokäsittelyä

Seuraavan kerran kun pääsette vauhtiin, voit kertoa hänelle, että haluat hänen nuolevan ja suutelevan kehosi jokaista kohtaa – hän ymmärtää varmasti vihjeen. Pidä huolta, että mitä lähempänä hän on haluamaasi kohtaa, sitä enemmän sinä näytät kiihottuneisuuttasi.

MTV3/Helmi

Lähde: Ivillage.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja