Näin helposti viettelet miehen – lue vinkit!

Treffit tulossa ja viehätysvoima kateissa? Näillä vinkeillä viet jalat alta!

Sinun ei tarvitse laihtua viittä kiloa tai värjätä hiuksiasi vaaleiksi saadaksesi miehen, jonka haluat. Oma asenne ja rohkeus ratkaisee!

Pukeudu punaiseen

Punainen on viehättävän vaarallinen ja aggressiivinen väri, joka kiihottaa miehiä. Jos punainen mekko tai takki tuntuvat liian räväköiltä vaihtoehdoilta, maalaa huulet tai kynnet syntisen punaisiksi. Myös punainen laukku tai korkokengät kiinnittävät miehen huomion!

Uskalla katsoa silmiin

Ujous voi olla joidenkin mielestä söpöä, mutta itsevarma katse vie jalat alta. Uskalla katsoa miestä pitkään ja anna hänen huomata ihaileva tuijotuksesi.

Ilmaise itseäsi rohkeasti

Eleettömyys ei kaunista ketään. Hymyile vapaasti, purskahda nauruun ja hassuttele. Aidot ja vilpittömät reaktiot tekevät vaikutuksen.

Muista elekieli

Elekielesi kertoo paljon fiiliksestäsi. Vaikka sinua kuinka hermostuttaisi, yritä peittää se. Älä siis revi kynsinauhojasi tai oikaise vaatteitasi koko ajan. Sen sijaan voit osoittaa kiinnostuksesi nojaamalla itseäsi mieheen päin. Jos olet rohkea, voit kiusoitella miestä hivelemällä kaulaasi tai nuolaisemalla huuliasi.

Vilauta varovaisesti

Älä paljasta kaikkia sulojasi heti kättelyssä. Jos kaula-aukko on liian rohkea, mies miettii vain sitä, kuinka vilkaista rintavakoasi ilman että huomaat. Sitä paitsi he vilkuilevat etumustasi muutenkin! Maltillinen olkapäiden vilautus tai takin riisuminen hitaasti riittää.

Säilytä hyvä ryhti

Jos treffeihin kuuluu alkoholia, pidä huoli, ettei se rentouta liikaa. Humalainen kömpelyys ei näytä viehättävältä.

Viettele tuoksulla

Hajuveden tarkoitus ei ole toimia tyrmäävästi, vaan viettelevästi. Hipaise parfyymia varovaisesti korvien taakse tai ranteelle. Älä suihkauta eau de toilette -hajuvesiäkään suoraan paljaalle iholle, vaan kävele hajuvesipilven läpi. Mitä lähemmäs miehen täytyy tulla nauttiakseen hyvästä tuoksustasi, sen parempi.

Lue lisää:


MTV3/Helmi

Lähde:Allure

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja