Näin estät miestäsi pettämästä

Shineyahoo.comin vinkit paljastavat, kuinka mies pysyy uskollisena.

Pettäminen on usein monien syiden summa. Näillä vinkeillä voit minimoida riskin, että miehesi hairahtaa toisen naisen pauloihin.

Pysy seksikkäänä

Seksuaalinen viehätysvoima on tärkeä osa ihmissuhdetta. Tämän takia sillä, miltä näytät, on merkitystä. Naisen ei tarvitse näyttää supermallilta, mutta itsestään tulee pitää huolta. Kuulostaa julmalta, mutta se on vain biologiaa.

Luota häneen

Epäluuloisuus ei ole kenenkään mielestä seksikästä. Jos vakoilet miestäsi jatkuvasti, tutkit hänen taskunsa tai ilmestyt kesken poikienillan baariin, touhu saa vainoamisen piirteitä. Jos sinulla ei ole oikeaa syytä epäillä, että miehesi pettää sinua, lopeta kyttääminen.

Älä nalkuta

Nalkuttaminen vähentää kauneimmankin naisen viehätysvoimaa. Älä huomauttele hänelle pikkuasioista, joilla ei lopulta ole mitään merkitystä. Jos miehesi ei koskaan pidä lupauksiaan, olet huonossa ihmissuhteessa. Mutta jos hän on sanojensa mittainen mies, käyttäydy kuten tyttöystävä, älä kuten äiti.

Älä tukahduta

Mies tarvitsee tilaa. Tämä ei tarkoita, että hänen täytyy hengata kavereidensa kanssa baarissa joka ilta (jos hän tekee niin, hän on joko alkoholisti, tai ei pidä sinusta kovinkaan paljon), mutta se tarkoittaa, että hänen täytyy saada tehdä asioita myös yksinään. Oma tila ei vähennä hänen kiintymystään sinuun.

Flirttaile

Flirttaileminen pitää intohimon elossa ja on tärkeä osa jokaista ihmissuhdetta. Ilman intohimoa suhde on vaikeuksissa. Sitoutumisen ei tulisi tarkoittaa romantiikan loppumista. Käy siis treffeillä miehesi kanssa, vaikka olisitte olleet yhdessä jo vuosikausia.

Tue häntä

Jos miehesi haluaa kokeilla uutta harrastusta, tue häntä. Jos miehelläsi on vaikeaa töissä, tee samoin. Miehet eivät avaudu tunteistaan samalla tavalla kuin naiset, mutta he avaavat suunsa silloin, kun heillä on tarve. Varmista, että olet silloin hänen tukenaan. Jos hänellä on vaikeuksia avata suutaan, kerro hänelle, että olet tarvittaessa käytettävissä.

Hanki harrastus

Jos sinulla on omia harrastuksia, et ole niin riippuvainen miehestäsi. Epävarmuus on usein myös nalkuttamisen tai mustasukkaisuuden takana, joten on tärkeää, että elämä ei pyöri vain miehen ympärillä.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Lähde: shine.yahoo.com

Kuvat: Shutterstock/Stephen Coburn, Monkey Business Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja