Näin epäonnistut varmasti iskuyrityksessä

Epäonnistuneen iskurityksen jälkeen on turha odottaa, että seuraava askel on treffit tai yö yhdessä. Amerikkalaissivuston neuvoilla kartat pahimmat mokat, joihin iskuyrityksissä voi sortua.

Vibevixen-sivusto kokosi yhteen mokat, jotka pilaavat nopeasti potentiaalisenkin iskuyrityksen.

1. Keksi typerä lempinimi

Ensitapaamisella on tahditonta keksiä toiselle lempinimi. Yksi varmimmista tavoista epäonnistua iskuyrityksessä on keksiä toiselle lempinimi, joka ei suurella todennäköisyydellä ole hänen mieleensä.

2. Puhu toisesta hänen fyysisten ominaisuuksiensa perusteella

Ihmiset usein arvostavat sitä, että heitä kutsutaan heidän omalla nimellään. Naiset haluavat harvoin tulla kutsutuksi esimerkiksi 'lyhyiksi', 'pitkiksi', tai 'punatukkaisiksi'.

3. Lähetä kaverisi asialle

Tapa lähettää ensin asialle ystävä tunnustelemaan tilannetta kuuluu ala-asteelle. Toista on turha kuvitella voittavansa puolelleen siten, että ystävä käy esittämässä olennaiset kysymykset.

4. Kosketa naista rohkeasti

Etenkin naiset kokevat äärimmäisen tungettelevana sen, että mies koskettaa turhan rohkeasti jo ensitapaamisella. Naisesta ei ole ensitapaamisella syytä ottaa kiinni lainkaan, jos haluaa onnistua iskuyrityksessä.

5. Toimi kuin pelimies

Kiinnostuksen saa helposti lopahtamaan jo ennen alkamistaan juoksemalla naisen luokse suoraan toisen naisen luota. Jos toinen saa heti aluksi sellaisen kuvan, että kumppanikandidaatilla on rintamalla sata rautaa tulessa, ovat pakit luultavasti hyvin nopeasti edessä.

6. Latele iskurepliikkejä

Iskurepliikit toimivat harvoin. Ellei halua menettää heti alkuun kaikkia mahdollisuuksiaan, ei naiselle kannata sutkauttaa iskurepliikkejä. Avoimuus on hyvä piirre, mutta sitä ei ole syytä verhoilla mauttomien runojen taakse.

MTV3/Helmi

Lähde: Vibevixen

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja