Näin Berat, 10, pääsi kentälle tapaamaan Cristiano Ronaldoa – huijasi isäänsä

Cristiano Ronaldo sai useita vieraita kesken miesten EM-jalkapallon Turkki-Portugali-ottelun. Yksi kentälle juosseista henkilöistä oli 10-vuotias Berat, joka on nyt kertonut tapahtumien kulusta Bildille.

Skandaalinkäryiset kuvat välittyivät Turkin ja Portugalin välisestä EM-ottelusta, jossa Portugali otti 3-0-voiton. Peräti kuusi henkilöä pääsi ryntäämään kentälle ottelun aikana. 

Ensimmäinen kentälle juossut henkilö, 10-vuotias Berat kuitenkin vain ilostutti tempauksellaan. Berat juoksi kentälle 56. minuutilla ja sai otettua selfien Ronaldon kanssa. 

– Toteutin unelmani. Nyt minulla on kuva Cristiano Ronaldon kanssa. Se tullaan painamaan t-paitaan ja ripustamaan huoneeni seinälle, Berat sanoi Bildille.

Berat oli matkustanut isänsä kanssa 160 kilometrin matkan seuraamaan ottelua. Ajatuksena oli jo muutamia päiviä ennen ottelua juosta kentälle. Hän oli kertonut asiasta ystävilleen. 

Berat kertoi odottaneensa pelikatkoa, jolloin käytti mahdollisuutensa. Hän oli myös huijannut isäänsä. 

– Kerroin isälle, että menen vessaan. 

Tempauksesta tuli lopulta varoitus, vaikka kentälle ryntääminen on varsinaisesti kielletty.

– Uefa sulki luultavasti silmänsä, koska hän on niin pieni, Beratin isä sanoi Bildille.

Järjestyksenvalvojat ottivat lopulta kiinni Beratin, mutta olivat asian suhteen hyvin rauhallisia. He nauroivat ja taputtivat Beratin päätä. Myös Portugalin vaihtopelaajat pitivät tempusta ja kävivät halaamassa Beratia.

Portugali varmisti lohkovoittonsa voitolla Turkista. Se kohtaa viimeisessä alkulohkon ottelussaan Georgian, jolla on vielä saumat edetä pudotuspeleihin.

Katso selfie alta.

Lue myös:

    Uusimmat