Näin älyttömillä keinoilla huippumallit laihduttavat – lue kammottava lista!

Catwalkeilla kävelevät tikkulaihat mallit ovat arkipäivää. Venäläismalli Kira Dikhtyar paljasta, millä keinoin catwalkien kuningattaret laihduttavat pysyäkseen pelottavan hoikissa mitoissaan.

Tuntuu siltä, että täydellinen nainen on mallimaailmassa vuosi vuodelta laihempi. Tämä aiheuttaa tietenkin mallikaunottarille paineita pysytellä miltei anoreksisen laihoina. Vaikka moni suunnittelija kieltäytyykin nykyään käyttämästä liian laihoja malleja, venäläismalli Kira Dikhtyar paljastaa, että moni heistä on edelleen valmis tekemään kaikkensa pitääkseen painonsa kurissa.

Millä keinoin mallit sitten yrittävät pitää epämieluisat kilot poissa?

– Askitolkulla tupakkaa ja laksatiiveja päivittäin, dieettipillereitä, Adderallia (ADHD:n ja narkolepsian hoitoon tarkoitettu lääke), ruokahalua pienentäviä reseptilääkkeitä..., Dikhtyar listaa Fox Newsin mukaan.

Muita paljon käytettyjä laihdutuskeinoja ovat huumeet ja aineenvaihduntaa kiihdyttävät ruiskeet.

– Olen kuullut, että jotkut mallitoimistot kannustavat tyttöjä käyttämään amfetamiinia ja kokaiinia, jotta aineenvaihdunta nopeutuisi ja he söisivät vähemmän. Kaikenlaiset ruiskut ovat yhä suositumpia, malli paljastaa.

Dikhtyar kertoo, että terveet mallit ruiskuttavat itseensä kilpirauhaslääkkeitä vauhdittaakseen kilpirauhasen toimintaansa ja sitä kautta myös aineenvaihduntaa.

Myös huippumalli Coco Rocha on aiemmin paljastanut mallitoimistojen kannustavan äärimmäiseen painonpudotukseen. Ne mallit, jotka eivät sorru Dikhtyarin esimerkkeihin, saattavat kokeilla hypnoosia tai pumpulin syömistä selvitäkseen päivästä ilman näläntunnetta.

AVA

Lähde: fashion-style.becomegorgeous.com

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja