Mainos

Naimisiin ensi viikolla erikoisessa tapahtumassa? Vielä ehdit mukaan!

Tikkurilan seurakunta järjestää Hääyön Vantaan Pyhän Laurin kirkossa perjantaina 17.9. kello 19 alkaen. Pyhän Laurin kirkko, joka on yksi Suomen suosituimmista vihkikirkoista, tarjoaa Hääyölle juhlavat puitteet. Myös maistraatissa naimisiin menneiden parien siunaus onnistuu.

Vihkiminen Hääyö-tapahtumassa ei vaadi avioliittoon aikovilta suuria ennakkovalmisteluja. Tikkurilan seurakunnan papit, kanttorit ja muut työntekijät huolehtivat tilaisuuden suunnittelemisesta ja kirkko ympäristöineen on valmiina vastaanottamaan vihittävät.

Avioliittoon aikovien tulee kuitenkin hankkia etukäteen avioliiton esteettömyystodistus, joka otetaan mukaan Hääyöhön saavuttaessa. Todistuksesta tulee ilmetä, että molemmat kuuluvat kirkkoon, ainakin toinen on luterilainen ja luterilaisilla on rippikoulu suoritettu. Ilman voimassa olevaa esteettömyystodistusta vihkimistä ei voida suorittaa.

Avioliiton esteiden tutkinta on annettava oman kotiseurakunnan tai keskusrekisterin suoritettavaksi viimeistään perjantaina 10.9.2010, mielellään jo aikaisemmin.

Maistraatissa solmitun avioliiton siunaamiseen on myös mahdollista Hääyössä.

Vihkivuorojen jako Hääyö -tapahtumassa toteutetaan jonotusperiaatteella ja aloitetaan Pyhän Laurin kirkolla 17.9. jo klo 18.30.

Häämusiikki voidaan valita paikan päällä Tikkurilan seurakunnan kanttoreiden tarjoamista vaihtoehdoista ja myös oman musiikkiesityksen voi hankkia.

Lisätietoja Hääyöstä löydät Vantaan seurakuntien nettisivuilta.

MTV3/Helmi

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.