Näillä vinkeillä saat uutta kipinää petipuuhiin

Syksyn sateisina päivinä ja talven kirpakoilla keleillä on hyvä keksiä mieltä ja kehoa lämmittävää puuhaa. Kokeile kumppanisi kanssa näitä kuumia vinkkejä, jotta saatte pimeään vuodenaikaan ihan uutta virtaa.

Tylsistyttääkö? Viettele kumppanisi kuumiin leikkeihin ja kumpikin teistä saa uutta energiaa. Kokeilkaa esimerkiksi seuraavia vinkkejä:

1. Musiikin tahtiin

Väsää seksikäs soittolista täyteen viettelevää musiikkia ja anna kappaleiden soida petipuuhienne aikana. Muuttakaa tahtia ja tunnelmaa niin, että ne sopivat jokaiseen biisiin.

2. Ahtaan paikan tunnelmaa

Menkää tunnelmoimaan takapihalle ja sukeltakaa makuupussin sisälle. Ahdas tunnelma luo lähetyssaarnaaja-asennosta intiimimmän.

3. Kuuma kahdeksikko

Kun miehesi antaa sinulle suullista nautintoa, pyydä häntä piirtämään kielellään kahdeksikkoa klitorikseksi päällä, jotta hän osuu varmasti kaikkialle.

4. Stimuloiva kuorinta

Menkää kuumaan suihkuun ennen seksiä ja kuorikaa toistenne ihoa vartalonkuorinta-aineella. Höyry ja hieronta saavat veren kiertämään!

5. Viisi villiä paikkaa

Sateisena päivänä voitte valita asunnostanne viisi paikkaa, joissa harrastatte seksiä ennen kuin päivä on ohi – sänky ei kelpaa! Auringon laskiessa uni tulee taatusti silmään.

LUE MYÖS:

AVA

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat