Näihin onnennumeroihin suomalaiset luottavat!

AVA kysyi lukijoiltaan, onko heillä onnennumeroita – ja mitä ne ovat. Suurin osa vastaajista kertoi yllättäen uskovansa tiettyihin onnea tuoviin numeroihin: he myös paljasti omat valttikorttinsa.

AVAn kyselyyn osallistuneet suomalaiset paljastuivat olevan varsin uskollisia onnennumeroilleen: peräti 36 prosenttia vastaajista kertoi, että heillä on tietyt onnennumerot, joita he käytävät säännöllisesti! Kyselyyn vastanneista 30 prosenttia kertoi puolestaan suosivansa monesti samoja tuttuja numerosarjoja.

17 prosenttia vastanneista kertoi luottavansa intuitioonsa ja valitsevansa numerot tilanteen mukaan, suorastaan summanmutikassa.

Kyselyyn osallistuneista 14 prosenttia kertoi, ettei heillä ollut lainkaan onnennumeroita. Kolme prosenttia puolestaan kertoi enemminkin karttavansa tiettyjä numeroita!

Säännölliset ja sympaattiset onnennumerot

Suurin osa kyselyyn vastanneista kertoi, että heillä on tietyt onnennumeronsa, joita he käyttävät säännöllisesti esimerkiksi lototessa. Numerot olivat pitkälti tärkeitä päivämääriä, horoskooppien onnennumeroita tai sitten numeroita, jotka seurasivat heitä salakavalasti elämän eri vaiheissa. Kaikki eivät edes halunneet paljastaa edes kyselyssä tarkoin varjelemiaan onnennumeroita.

"Onnennumeroni ovat 8 ja 13. Ensimmäinen on juurtunut siitä, kun joskus pienenä tuli luettua sen olevan syntymäpäiväni mukaan onnennumeroni. 13. päivä minulle on sattunut paljon hyviä asioita, jopa perjantai 13. päivä aloitin aikoinaan seurustelun!"

"23 ja 28. Ensimmäinen siksi, että nuoruuden julkkisihastukseni on syntynyt sinä päivänä ja toinen siksi, että aloitin ensimmäisen (ja yhä nykyisenkin) parisuhteeni 28. päivänä."

"Minulla on onnennumeroita joita arvostan ja tulen niitä pitämään itselläni. Ne ovat minulle tärkeimpiä numeroita. Yksi numero oli ylitse muiden: 42. Tänä jouluna olen sen täyttänyt samaan aikaan kuin itsenäisyyspäivänä myös suomi täyttää 95 vuotta."

"En kerro kaikkia numeroitani, jokuhan voisi vaikka kirota minut! Välttelen myös parillisia numeroita esimerkiksi numeroita 2, 4 ja 8(tähän liittyy ikäviä kokemuksia) Onnennumeroni ovat uskomus! Vain ex-viholliseni tietää toisen (unohti jo, vai huijasinko) ja paras ystäväni toisen (ehkä)."

"2, 9, 12 ja 22 ovat onnennumeroitani. Olen useasti voittanut lotossa pieniä summia näiden numeroiden avulla."

"Jostain syystä pidän eräästä numerosta, en edes tiedä miksi, se vain on jotenkin "sympaattinen". Muutoin käytän satunnaisia lukuja ja joskus syntymäpäiviä tai muita sellaisia. Lottoan aina saman rivin ja toisinaan pari satunnaista riviä."

"Numerot 4, 7 ja 2 nämä numerot tulevat aina tilanteessa kuin tilanteessa itselläni vastaan (arpalipukkeissa, jonotusnumeroissa, tunnusluvuissa, kavereiden syntymäpäivissä), ehkä ne eivät tuo onnea, mutta aika vahvasti ovat minuun elämään silti sidoksissa.."

"Suosin poikaystäväni syntymäpäivän numeroita"

Kyselyyn vastanneista 30 prosenttia kertoi suosivansa tuttuja ja turvallisia numerosarjoja, kuten juuri omia tai rakkaan syntymäpäiviin liittyviä numeroita.

"Huomaan kyllä suosivani aina omani ja poikaystäväni syntymäpäivien numeroita, eli päivämäärät, kuukaudet ja vuoden loppunumerot: esimerkiksi 13, 7, 91 ja 4, 11, 89. Ne tuntuvat automaattisesti tutuilta! Mutta jos lähtisin lottoamaan, laittaisin numerot varmaan intuitiolla, niinkään numeroita katsomatta tai miettimättä."

"Käytän usein niitä samoja jollain tavalla merkityksellisiä numeroita esim. läheisten syntymäpäiviä, -kuukausia, -vuosia."

"Suosin numeroita 4, 7, 13, ja lotossa ei vaan tärppää..."


Vastaajista 14 prosenttia ei uskonut onnennumeroihin.

"Toki esimerkiksi lottoa tehdessä on tietyt numerot, mitä käytän, mutta en ajattele niiden olevan se onnekkaampia kuin mikään muukaan. Jotain numeroita on vaan valittava."

"Eipä ole mitään onnennumeroita millä lottoaisi. Enpä kyllä kovin useasti lottoakaan. Olen tyytyväinen tähän rahamäärään mikä minulla on, vaikka välillä tiukkaa onkin."

Myöskin epäonnennumeroita löytyi.

"Välttelen numeroa 8 sillä monet läheiseni ovat kuolleet 8. tai 18. päivä."

Lue myös:

AVA

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja